Γιώργος Μαργαρίτης: “Εμένα μου αρέσει η τραγουδίστρια χαμηλοβλεπούσα – Ο άνδρας καψουρεύεται από το λίγο”
Γιώργος Μαργαρίτης
Credit: George Margaritis Official/Instagram

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με τη ζωή και την καριέρα του σε νέα συνέντευξή του. Με εξομολογητική διάθεση ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο, τις συνεργασίες του αλλά και τον γάμο του.

“Εμένα μου αρέσει η τραγουδίστρια να είναι χαμηλοβλεπούσα, να τραγουδάει με νάζι και το φουστανάκι μέχρι εδώ, μην το πας παραπάνω. Χαλάει η μανέστρα. Εμείς τότε, γι’ αυτό ήμασταν καψούρια. Πολύ καψούρια με τις γυναίκες. Ο άνδρας καψουρεύεται από το λίγο. Το πολύ όποτε θέλουμε το έχουμε επεσήμανε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Όπως πρόσθεσε: “Βρήκα πολλές γυναίκες και με όλες πέρασα καλά. Παντρεύτηκα μεγάλος γιατί στη ζωή μου είχα μια δεκαετία που είχα τον τζόγο, που με έκανε ό,τι ήθελε. Έπαιξε ρόλο… Δεν ήμουν συνεπής στα ραντεβού μου. Ο τζόγος δεν είναι κάτι τόσο πολύ σοβαρό, όμως αφήνεις κάποια πράγματα του εαυτού σου πίσω. Θα ‘ρθει κάποια στιγμή όπως ήρθε και για εμένα… Ήμουν ένας τραγουδιστής χωρίς δική μου δισκογραφία, που είχα πολλή πέραση στους χώρους που τραγουδούσα. Μεγάλες επιτυχίες… Δεν ξέρω αν έχασα σπίτι, αλλά μια πολυκατοικία μπορεί να έχασα στα ζάρια. Έχω πάρει όρκο ότι δεν θα ξαναπαίξω. Χαραμίζεις χρόνο από τη ζωή σου και λες: τι έκανα; Μπορούσα να είχα κάνει άλλα πράγματα. Αλλά ό,τι είναι να κάνεις στη ζωή σου θα το κάνεις, τίποτα δεν σε σταματά” υπογράμμισε.

To βίντεο από το dpgmedia

Η γυναίκα μου έτυχε σε μία στιγμή που ήμουν έτοιμος. Τα μεγαλύτερα αδέρφια μου έλεγαν: Τι θα κάνεις τώρα, θα μείνεις έτσι, όλα τα έχεις; Και έπεσε πάνω στη στιγμή που μου το έλεγαν οι αδερφές μου. Στη σχέση μου δεν πάω λουλούδια. Μην νομίζουν ότι ένας που θα πάει λουλούδια αγαπάει κιόλας. Διδάχτηκα ότι αυτοί που είναι μαζί είναι αυτοί που δεν ταιριάζουν. Αυτοί που ταιριάζουν δεν είναι μαζί. Αγάπησες κάποιον άνθρωπο, δεν τα έφερε η ζωή έτσι, δεν είστε μαζί, αυτό δεν ήταν το πιο σωστό και πού καταλήγουμε στους αταίριαστους

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα