Search
Close this search box.
Απρόοπτο στο “Happy Day” – Στο σκοτάδι η εκπομπή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με καφέ
Credit: stam_tsimtsili/instagram

Απρόοπτο συνέβη στον αέρα του “Happy Day”, το πρωί της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου. Την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίαζε με τους συνεργάτες της τη μείωση στη διάρκεια της εκπομπής του Κώστα Τσουρού, έπεσε το ρεύμα με αποτέλεσμα το στούντιο να βυθιστεί στο σκοτάδι.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αντέδρασαν με ψυχραιμία και με λίγο χιούμορ… συνέχισαν τη συζήτηση μέχρι να αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα.

«Ώπα! Εντάξει, παιδιά… είναι αυτό που λέμε “συμβαίνουν αυτά στις τηλεοπτικές εκπομπές και στα live”», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θα επανέλθει η γεννήτρια, θα βλέπουμε τα πλάνα, μέχρι στιγμής ακουγόμαστε κανονικά, τα μικρόφωνά μας δουλεύουν; Είχαμε ένα θέμα με τα φώτα, οπότε θα βλέπετε τον Κώστα Τσουρό κι εγώ θα μιλάω. Σαν μεταγλώττιση ένα πράγμα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του “Happy Day” και η συζήτηση συνεχίστηκε κανονικά.

Περίπου ένα λεπτό αργότερα, η βλάβη αποκαταστάθηκε και η ροή της εκπομπής συνεχίστηκε χωρίς άλλα απρόοπτα!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα