Search
Close this search box.
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της, Ισιδώρα Σιδέρη – «Όσο υπάρχω, θα κουβαλώ το φως σου μέσα μου»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Credit: Eleonora Zouganeli/Instagram

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με την Ισιδώρα Σιδέρη, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί στη μητέρα της και δημόσια.

Στο τρυφερό στιγμιότυπο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει αγκαλιάσει την Ισιδώρα Σιδέρη, η οποία της φιλά το χέρι.

“Μάνα… λέξη μικρή, αλλά μέσα της χωράει ολόκληρη η ύπαρξη.

Στα χέρια σου έμαθα την πρώτη αγκαλιά, στα μάτια σου αντιλήφθηκα την αγάπη, κι από την ψυχή σου διδάχτηκα τι θα πει δύναμη μέσα στη σιωπή.
Μάνα…
Ο πρώτος μας καθρέφτης, η πρώτη γυναίκα που θαυμάζουμε και νιώθουμε.

Και περνούν τα χρόνια, κοντά σου και καταλαβαίνω πως ό,τι πιο πολύτιμο κουβαλάω μέσα μου το έμαθα από εσένα.

Σήμερα, στη γιορτή της μητέρας, δεν σου λέω απλώς “χρόνια πολλά”…
Σου λέω “ευχαριστώ” για όσα περάσαμε παρέα.
Και για όσα θα μάθουμε ακόμα ζώντας μαζί.
Όσο υπάρχω, θα κουβαλώ το φως σου μέσα μου.
Σ’ αγαπώ!”, έγραψε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Προς το παρόν δεν έχω την ανάγκη να κάνω ένα παιδί – Ούτε είμαι έτοιμη»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη μητρότητα: «Λατρεύω την έννοια της μητρότητας. Τη θεωρώ συγκλονιστική στιγμή και πολύ ουσιαστική απόφαση για έναν άνθρωπο. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ μεγάλη μαθητεία για έναν άνθρωπο το μεγάλωμα ενός παιδιού, ότι έχει να του δώσει πάρα πολλά δώρα. Αυτή τη στιγμή, επειδή η ζωή μου είναι έτσι όπως είναι, ότι έχω να κάνω ακόμα πράγματα που δεν τα έχω ολοκληρώσει και αναζητήσεις μέσα μου που δεν έχουν… Αυτό μπορεί να μη τελειώσει και ποτέ, και να μη βρεθώ ποτέ με ένα παιδί.

Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και τώρα θα ήθελα να έχω ένα παιδί, σαν ιδέα και σαν πίστη ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πράγμα. Το θεωρώ μια πολύ σημαντική πρόκληση για να σε πάει η ζωή παρακάτω. Είναι πολλές οι συνθήκες όμως… Προς το παρόν δε νιώθω την ανάγκη να το κάνω, ούτε είμαι έτοιμη να το κάνω».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα