Σαλάτα καρότου

1. Τρίβουμε τα καρότα αφου τα έχουμε πλύνει και καθαρίσει καλά – είτε στον τρίφτη είτε στο μιξερ με τον ειδικό κόφτη που τα βγάζει λεπτές και μακριές λωρίδες.

2. Βάζουμε άμεσα το τριμμένο καρότο σε ένα δοχείο και το αποθηκεύουμε στο ψυγείο.

3. Λίγο πριν το σερβίρουμε το βγάζουμε από το ψυγείο και το τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτουμε το καλά ανακατεμένο λαδολέμονο.

Tips: Σερβίρουμε σε ένα μεγάλο μπολ ή σε ατομικά μικρά μπωλ.

ΥΛΙΚΑ:

1 – 11/2 κιλό καρότο Για τη σάλτσα 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας λεμόνι
αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα