4. Ρίχνουμε το αυγό και μόλις ανακατευτούν καλά, προσθέτουμε σταδιακά το κοσκινισμένο αλεύρι. Η ζύμη μας είναι έτοιμη.
5. Σε μία αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τη ζύμη μας και σχηματίζουμε τις καρδιές με τη βοήθεια ενός coupe-pâte.
6. Τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα, σε ταψί της επιλογής μας και τα ψήνουμε για 10-12′.
ΥΛΙΚΑ:
250 γρ. βούτυρο
1 φλυτζ. ζάχαρη
1 κ. σ. βανίλια υγρή
1 αυγό
500 γρ. αλεύρι
– Για τα ροζ κουλουράκια θα προσθέσουμε μια με δυο σταγόνες κόκκινο Χρώμα ζαχαροπλαστικής.
– Για τα φούξια κουλουράκια θα βάλουμε τρεις με τέσσερις σταγόνες κόκκινο Χρώμα ζαχαροπλαστικής (πάντα ανάλογα με τη ποιότητα του χρώματος που έχουμε).
– Για τα σοκολατένια κουλουράκια θα προσθέσουμε στη ζύμη μας 125 γρ. Λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα.
Τιπ: εάν θέλουμε να φτιάξουμε και τα τρία χρώματα θα φτιάξουμε 3 δόσεις ζύμης.