Καυτερή σάλτσα με τσίλι

1. Κόβουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα.

2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.

3. Αφαιρούμε το καπάκι, δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε περιστασιακά.

4. Μόλις απορροφηθούν τα υγρά, το μείγμα είναι σαν σιρόπι καραμελωμένο. Αφαιρούμε από τη φωτιά, περιμένουμε να κρυώσει και λιώνουμε τη σάλτσα στο multi.

ΥΛΙΚΑ:

2 πιπεριές Φλωρίνης
6 καυτερές κόκκινες πιπεριές τσίλι
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
100 γρμ. τζίντζερ
100 γρμ. καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
100 ml ξύδι μπαλσάμικο
100 ml νερό
3 κ.σ. ελαιόλαδο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα