Φασολάκια με κιμά

1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τον κιμά με το λάδι για 2-3 λεπτά και βάζουμε το λιωμένο κρεμμύδι.

2. Ανακατεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά, προσθέτουμε τα καθαρισμένα φασολακια και ανακατεύουμε. Μόλις αλλάξει το χρώμα τους ρίχνουμε τη ντομάτα, το αλάτι και το μπαχάρι, προσθέτουμε το νερο, ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας.

3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 25-30 λεπτά.

4. Σερβίρουμε με ρύζι basmati.

ΥΛΙΚΑ:

4 κουταλιές σούπας καλαμποκέλαιο
300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 μεγάλο κρεμμύδι (λιωμένο στο multi )
1 κιλό φασολάκια τσαουλιά
250 γρ. χυμό ντομάτας ή 4-5 φρέσκες ντομάτες (τριμμένες) στο τρίφτη
Αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού νερό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα