Νέα

Ξέρετε ποιο χρώμα είναι ιδανικό για να το φορέσετε στο πρώτο ραντεβού;

Θα σας λύσουμε αμέσως την απορία. 

 

Πέννυ Καρακάση

olivia, johannes, homepage image

Getty Images

Για τους άντρες τα πράγματα είναι κάπως πιο απλά, σε ό,τι αφορά το ενδυματολογικό της υπόθεσης. Για εμάς τις γυναίκες από την άλλη, δεν είναι και τόσο εύκολη η ανεύρεση του ιδανικού συνόλου και ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού, ο γολγοθάς του «δεν έχω τι να βάλω» είναι ακόμα μεγαλύτερος μιας και συνοδεύεται και από ένα έξτρα άγχος. Δε χρειάζεται να πούμε για ακόμα μία φορά πως πρέπει απλώς να είστε ο εαυτός σας και να αποφύγετε τις υπερβολές. Έτσι σήμερα θα μιλήσουμε λίγο για την επιλογή του χρώματος. Μπορείτε να φανταστείτε ποιο είναι το ιδανικό;

Όπως είπαμε πιο πάνω, κάθε είδους υπερβολή είναι περιττή και έτσι σίγουρα η ουδέτερη επιλογή δε μπορεί παρά να είναι σωστή. Υπάρχει κάτι πιο ουδέτερο και κλασικό από το μαύρο; Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, πρόκειται για το ιδανικό χρώμα για μια καλή πρώτη εντύπωση, όσον αφορά στα ραντεβού. Εκπέμπει έναν δυναμισμό, είναι σοφιστικέ και επιπλέον είναι σέξι. Δύσκολα θα κάνετε λάθος επιλέγοντας ένα μαύρο, απλό ρούχο, κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Και το λευκό όμως, όπως και ο συνδυασμός του με το μαύρο, είναι συνυφασμένο με θετικά συναισθήματα και θεωρούμε ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Λίγο πιο χαμηλά στις προτιμήσεις μας, αλλά εξίσου κομψό και θηλυκό, είναι το σκούρο μπλε, αλλά και οι άλλες σκουρόχρωμες αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν με όλα σας σχεδόν τα αξεσουάρ.

Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των έντονων χρωμάτων, όμως καλό θα ήταν, όταν πρόκειται για μια πρώτη συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να μην επιλέξετε κάτι πολύ κραυγαλέο. Αφήστε το στιλ και τον χαρακτήρα σας να κλέψουν την παράσταση, χωρίς επιπλέον βοήθεια από φανταχτερά ρούχα και αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμα:

Τηλεοπτική «βόμβα»: Εκτός Πρω1νού η Σάσα Σταμάτη – Ποιο πρόσωπο που θα αποχωρούσε παραμένει

Πέννυ Καρακάση