Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εξορμήσεις για Μενεγάκη-Παντζόπουλο: Δείτε το ζευγάρι με το σκάφος της παρουσιάστριας στη Σκόπελο

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία πριν από περίπου δύο εβδομάδες για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε και επίσημα τις διακοπές της μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάνοντας μικρές εξορμήσεις σε όμορφα νησιά της Ελλάδας. Το ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με το ΟΚ! ξεκίνησε με το φουσκωτό σκάφος της «ωραίας Ελένης», τη «Λάουρα» από τη μαγευτική Σκόπελο, όπου παρέμεινε μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουλίου.

Μαζί τους ήταν οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Ελένης, η 9,5 ετών Λάουρα και η 7,5 ετών Βαλέρια, ενώ απουσίαζαν ο 13χρονος Άγγελος και η μόλις 3,5 μηνών νεογέννητη κόρη του ζευγαριού. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού τους συνάντησε κατά την αναχώρησή τους από την παραλία του Αγνώντα. Νωρίτερα, είχαν πάρει το γεύμα τους σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

menegaki pantzopoulos ok  (4)

menegaki pantzopoulos ok  (2)

menegaki pantzopoulos you 1

menegaki pantzopoulos you 2menegaki pantzopoulos ok  (1)menegaki pantzopoulos ok  (3)

Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ! και You

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το δικό της μήνυμα: Γιατί εξαφανίστηκε από τους θαυμαστές της και πώς περνάει μετά το τέλος της εκπομπής;

Family stories: Σε ποιον λαμπερό γάμο παρευρέθηκαν οι γονείς και ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη;

Ήρθε το τέλος: Ποιος βασικός συνεργάτης αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα