Επισκεφθήκατε το νέο ανακαινισμένο κατάστημα Fresh Line στο The Mall Athens;

Το brand Fresh Line που ξεκίνησε από την Ελλάδα έχει εξαπλωθεί σε όλες τις πλευρές της γης. Δεκάδες καταστήματα, αυθεντικές συνταγές, προϊόντα φτιαγμένα με τα χέρια των ειδικών και αποτελεσματικές φόρμουλα μας κάνουν καθημερινά υπερήφανους και πιο… όμορφους!

Γι’ αυτό όλοι πρέπει να σπεύσουμε στο νέο ανακαινισμένο κατάστημα της Fresh Line στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Με σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και καινοτομίες που αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία και την εξυπηρέτηση των πελατών, η ανανεωμένη διαμόρφωση στηρίζεται στην επένδυση από φυσικό ξύλο και παραδοσιακές, σπιτικές γραμμές που αντικατοπτρίζουν την αυθεντική ελληνική φιλοσοφία της εταιρείας.

FRESH LINE_THE MALL

Κατά την επίσκεψή σας, θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε, να δοκιμάσετε και να επιλέξετε τα αγαπημένα σας προϊόντα περιποίησης, καθώς και να επωφεληθείτε από μια σειρά καλοκαιρινών προσφορών.  Το ανανεωμένο κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου και φιλοξενεί όλες της συλλογές προϊόντων της Fresh Line για την ολοκληρωμένη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. PRO TIP: Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τη σειρά Galatea… μυρίζει καρύδα *κλείνουμε το μάτι πονηρά*.

Δείτε ακόμα:

H Lily James μας έδειξε πως γίνεται σωστά η μετάβαση από το ξανθό στο καστανό

H Emma Stone εμφανίστηκε με το πιο άψογο look EVER

Μακιγιάζ με 100% επιτυχία και 0% κόπο

#SummerBraids: Μερικές ακόμη καλοκαιρινές κοτσίδες από το instagram

Κυρία Lopez κι εσείς; Τι έκανε η JLo στα μαλλιά της;