Women’ secret: η νέα συλλογή μαγιό και beachwear που μας ενθουσίασε

 

Αυτό το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες θα νιώσουν πιο όμορφες, άνετες και σέξι από ποτέ, με τη νέα swimwear και beachwear συλλογή της Women’ Secret. Κλέψτε τις εντυπώσεις και βρείτε τα δικά σας αγαπημένα εσώρουχα, μαγιό και αξεσουάρ μέσα από μια συναρπαστική γκάμα προϊόντων σε αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς και απίστευτα κολακευτικές γραμμές.

Το «αμέτρητους» που αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν το γράψαμε χαριστικά, το εννοούμε. Η νέα συλλογή του ισπανικού brand απαρτίζεται από πολλά διαφορετικά στιλ και ανάγκες. Ξεκινάμε με το basic sporty trend που ήρθε για να μείνει. Ο συνδυασμός του φλούο με το μαύρο, τα crop tops και τα ψηλόμεσα μαγιό θα σας κάνουν να νιώθετε πιο σέξι από ποτέ, στην παραλία. Συνεχίζουμε με το must have αυτού του καλοκαιριού -ένα πολυμορφικό σουτιέν, μονόχρωμο και σε μοτίβα, με μαξιλαράκι ή χωρίς, που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα δημιουργώντας ένα πολύ τολμηρό αποτέλεσμα.

Women’ secret, new collection, beachwear

Δε θα μπορούσε να λείπει η απόλυτη κομψότητα από αυτή τη συλλογή. Φέτος τα night bathing suits έχουν σκούρα χρώματα και αναπαριστούν πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, για να απολαύσετε ατελείωτα ηλιοβασιλέματα στην παραλία. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το bohemian στιλ των φεστιβάλ στα 1970s παραμένει πάντα άξιο προσοχής. Πληθώρα από κεντήματα και φλοράλ μοτίβα κοσμούν τα φορέματα, τις tunics και τα παρεό.

600x600 homepage image, Women’ secret

Πολυμορφικά bikinis, λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς και brazilian γραμμές. Και φυσικά, αμέτρητες επιλογές σε σανδάλια, πετσέτες θαλάσσης, τσάντες για την παραλία σε όλα τα μεγέθη, tunics,καπέλα. Η beachwear συλλογή του ισπανικού brand είναι ιδανική στο να προσφέρει άνεση τις χαλαρές καλοκαιρινές μέρες με μακριά και κοντά jumpsuits σε αμέτρητα χρώματα και υλικά που ταιριάζουν και συνδυάζονται με την swimwear collection για ένα τέλειο women’ secret total-look.

Διαβάστε ακόμα:

Shop it! 5+1 κομμάτια για την ομαλή μετάβαση από τον χειμώνα στο καλοκαίρι

Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα