Μάκης Παντζόπουλος: Όλα όσα ξέρουμε για τον σύντροφο της Ελένης Μενεγάκη

Στις 29 Μαρτίου του 2015 έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Ο Μάκης Παντζόπουλος ήταν απλώς ένας επιτυχημένος Έλληνας επιχειρηματίας μέχρι πριν λίγα χρόνια, ο οποίος δεν αφορούσε καθόλου τα media. Και ύστερα… μπήκε στη ζωή του η Ελένη Μενεγάκη.

Η πιο διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι η μητέρα του πρώτου του παιδιού και η γυναίκα η οποία ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία. Ποιος είναι όμως ο Μάκης Παντζόπουλος; Μέχρι στιγμής ξέρουμε γι’ αυτόν ότι κατάγεται από την Άνδρο και δραστηριοποιείται στο νησί, αφού διατηρεί εκεί ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών.

Menegaki Pantzopoulos 3

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και πήγε σχολείο σε ένα μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών. Σπούδασε Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

menegaki pantzo xeri xeri

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco και στην Άνδρο είναι ιδιαιτέρως αγαπητός. Καλώς δέχτηκε την κόρη του και μακάρι να είναι γερή και δυνατή!

Δείτε επίσης:

Η Ελένη Μενεγάκη γέννησε κοριτσάκι: Τι λέει στο Peoplegreece.com ο γυναικολόγος της

Ελένη Μενεγάκη: Λίγο πριν γίνει μανούλα για 4η φορά, θυμόμαστε τις πιο καυτές και αποκαλυπτικές της πόζες

Μόνο στο People: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Ελένη Μενεγάκη επισκέφτηκε το μαιευτήριο