Wolford: Η γνωστή εταιρεία εσωρούχων δυναμώνει την παρουσία της σε όλο τον κόσμο

Η Wolford είναι παρούσα στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα μόδας του κόσμου, με μεγάλες φωτεινές επιγραφές στην Αμερική, στη Γαλλία και την Ιταλία. Ήδη από την περασμένη Κυριακή, εγκαινίασε τη παρουσία της στην πλατεία Times Square, στη Νέα Υόρκη. Για τις επόμενες 7 εορταστικές εβδομάδες, θα στέκεται εκεί μια τεράστια φωτεινή επιγραφή με τις συλλεκτικές φωτογραφίες του μοντέλου και ηθοποιού Caroline Winberg, από το διάσημο φωτογράφο Mario Testino. Οι διαστάσεις της επιγραφής είναι μεγάλες όπως και η φήμη της Wolford, 22 μέτρα μήκος και 12 μέτρα ύψος. Η Wolford με το μήνυμα «UNFORGETTABLE TOUCH» προσδίδει εορταστικό ύφος σε μία από τις πιο πολυσύχναστες και πολύ-φωτογραφημένες διασταυρώσεις του κόσμου. Η επιγραφή καλεί τους περαστικούς να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.wolford.com και τις τοπικές Wolford boutiques για να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με δώρα.

Ευρωπαϊκή περιοδεία για την Wolford

Η Wolford ενδυναμώνει την παρουσία της και στο Μιλάνο, με ειδικό pop-up κατάστημα, διάρκειας 2 μηνών, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε 450.000 περαστικούς κάθε ημέρα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλη τη συλλογή της Wolford, με έμφαση στο νέο καινοτόμο καλσόν της Wolford, το Pure 50 Tights, το πρώτο στον κόσμο καλσόν με ενώσεις αντί ραφών, που είναι αόρατο ακόμη και κάτω από τα πιο στενά ρούχα. Το pop-up κατάστημα της Wolford θα κάνει Ευρωπαϊκή περιοδεία. Tην 1η Δεκεμβρίου βρέθηκε στο Schiphol Airport στο Amsterdam και στη συνέχεια και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης.

Η Wolford συναντά την τέχνη

Η Wolford έχει ανεπτυγμένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα με 140.000 φαν στο Facebook και 14.000 followers στο Instagram, ενώ τα νούμερα αυξάνονται καθημερινά. «H Wolford συνάντησε την τέχνη» τον Οκτώβριο στο Facebook, Twitter και Instagram, μέσα από την προβολή καλλιτεχνικών φωτογραφιών αλλά και του διαγωνισμού «Update your legs». Στη συνέχεια οι followers της Wolford θα κληθούν να παραβρεθούν σε μουσικά events και εκθέσεις. Σαν ένα πρώτο βήμα, η Wolford χορηγεί το Φεστιβάλ Bregenz, ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στην Ευρώπη με πάνω από 250.000 επισκέπτες τον περασμένο χρόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Ας μιλήσουμε για τριχωτές, χρωματιστές μασχάλες why don’t we?

Get the look: Αντιγράψτε το σύνολο της Caroline de Maigret

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα