Βρήκαμε το πρώτο “blotting paper” σε μορφή mist για εσάς που έχετε λιπαρό δέρμα

Έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα δύο σημαντικότερα στοιχεία, που αναζητούν στα προϊόντα περιποίησής τους όσοι έχουν λιπαρό δέρμα; Η απλότητα και ταυτόχρονα η μεγάλη αποτελεσματικότητα! Οι άνθρωποι με λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα που μοιράζεται τις ίδιες ανάγκες για άμεσες λύσεις, δηλαδή την σμηγματορυθμιστική δράση και την εξυγίανση του δέρματός τους. Σύμφωνα με έρευνες οι καταναλωτές με λιπαρό δέρμα, ηλικιάς 18-44, αποτελούν το 20% του πληθυσμού, ενώ το ποσοστό αυτό αυξάνεται στις ηλικίες 18-24.

Τα προϊόντα σε μορφή gel, τα καθαριστικά νεράκια micellaire, οι μάσκες με άργιλο, οι λεπτόρρευστες κρέμες και τα blotting papers αποτελούν τα πιο συνηθισμένα «όπλα» των ανθρώπων με λιπαρό δέρμα – συχνά συνδυαστικά, στην προσπάθειά τους να πετύχουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Έτσι, όταν βρίσκουν ένα προϊόν που «τα κάνει όλα» με μία κίνηση και μπορεί να χωρέσει από την τσάντα τους μέχρι το ντουλάπι του μπάνιου τους, τότε αυτό το προϊόν κατακτά αυτόματα και μια θέση στην καρδιά τους. Και εμείς μόλις βρήκαμε αυτό το προϊόν που θα τους κερδίσει όλους!

Η La Roche-Posay, aka η μάρκα που εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι, δημιούργησε το Serozinc, το πρώτο blotting paper σε μορφή mist κατά της γυαλάδας και των διεσταλμένων πόρων, που ήρθε για να «σώσει» τη ζωή των ανθρώπων με λιπαρό δέρμα.La_Roche_Posay_Serozinc, λιπαρό δέρμα

Το μυστικό του βρίσκεται σε ένα από τα βασικά συστατικά του, τον ψευδάργυρο, ο οποίος είναι αγαπημένος των δερματολόγων, χάρη στις μοναδικές του σμηγματορυθμιστικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Επιπλέον, χάρη στη μοναδική του on-the-go συσκευασία, μπορεί να βρίσκεται πάντα στην τσάντα κάθε γυναίκας και να χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η σχεδόν αόρατη υφή του το καθιστά κατάλληλο και για άντρες.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Serozinc

  1. Πριν την καθημερινή φροντίδα για ακόμα πιο έντονη αίσθηση καθαρού δέρματος
  2. Μετά την καθημερινή φροντίδα, σαν βάση για το μακιγιάζ
  3. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για ανανέωση και αίσθηση φρεσκάδας
  4. Ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ, για απορρόφηση της λιπαρότητας και ματ αποτέλεσμα
  5. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου

`Θα το βρείτε στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα