Βρήκαμε τα οικονομικά μποτίνια της Gigi Hadid που κοστίζουν λιγότερο από €40

H Gigi Hadid δεν είναι καθόλου ξένη στο κοινό που στηρίζει την παρουσία της στο χώρο της μόδας, αλλά και στα social media με περισσή θέρμη. Κάθε look του supermodel αντιγράφεται περισσότερο και από τα logos των μεγαλύτερων fashion brands από τις εκατομμύρια θαυμάστριές της που εναγωνίως περιμένουν να δουν ένα look της πριν κάνουν κάποιες αγορές online ή σε φυσικό κατάστημα.

Το παραπάνω είναι το τελευταίο της look που έκανε κατά τη διάρκεια του New York Fashion Week και μας κέντρισε το ενδιαφέρον, όχι μόνο για τον συνδυασμό των statement κομματιών, αλλά κυρίως για την επιλογή του υποδήματος που έγινε από ένα brand, το οποίο είναι οικονομικά προσιτό από μεγάλη μερίδα του κοινού.

Το brand που επέλεξε η Gigi ήταν αυτό της Mango και συγκεκριμένη φόρεσε το it κομμάτι της σεζόν, ένα ζευγάρι snake skin μποτίνια σε αποχρώσεις κόκκινου και βουργουνδί. Η Gigi συνδύασε τα παπούτσια επιμελώς με ένα oversized πανωφόρι και fitted seperates στις αποχρώσεις του μουσταρδί και του καφέ, κρατώντας ισορροπία και δείχνοντας φαβοριτισμό για τους γήινους τόνους που ανάδειξαν και το γλυκό makeup της.

Δεν ξέρουμε αν θα τολμούσατε ένα τόσο γενναίο στιλιστικά συνδυασμό, αλλά σίγουρα τα μποτίνια είναι μια ιδανική επιλογή για να δώσουν μια ενδιαφέρουσα νότα ακόμα και στο πιο βαρετό look.

33083813

 

Αν θέλετε να αποκτήσετε το snakeskin μποτίνια της Gigi Hadid μια επίσκεψη στο e-shop της Mango ή στα καταστήματα του brand αρκεί.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα