Βρέχει και δεν έχετε ομπρέλα; Διαβάστε πώς θα σώσετε το χτένισμά σας

Δεν έχετε ομπρέλα. Γιατι να έχετε άλλωστε; Η  μέρα ξεκίνησε καλά, πολύ καλά και η βροχή αυτή μας έπιασε απροετοίμαστες. Ναι, τα μαλλιά σας είναι καταδικασμένα να βραχούν όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα χαλάσει εντελώς το χτένισμά σας, όχι αν έχετε μαζί σας μερικά τσιμπιδάκια.

Βλέπετε, η σημερινή μέρα μας έπιασε απροετοίμαστες κι έτσι ρωτήσαμε τους ειδικούς για ένα εύκολο tip που θα σώσει τα μαλλιά μας (και τον κόπο ή τα χρήματα που δώσαμε για να τα φτιάξουμε) από τις καλοκαιρινές μπόρες. Τσιμπιδάκια ήταν η απάντηση. Όσο έχετε μαζί σας τσιμπιδάκια δεν πρέπει να φοβάστε τίποτα. Είτε έχετε επιλέξει ένα ίσιο Look, είτε κυματιστά μαλλιά, είτε ακόμα και μπούκλες αν τα πιάσετε όλα ψηλά –πολύ ψηλά- σε έναν κότσο θα σώσετε το 70% του σχήματός τους από το νερό.

Το κλειδί είναι τα τσιμπιδάκια και όχι ένα λαστιχάκι γατί το δεύτερο θα κάνει σπάσιμο όπου ακουμπήσει. Πως θα σωθείτε με εκτεθειμένο κεφάλι αναρωτιέστε; Μάθετε λοιπόν πως πιάνοντας τα μαλλιά σας σε έναν κότσο, συγκεντρώνοντάς τα δηλαδή σε μια μάζα, βρέχεται μόνο το εξωτερικό μέρος. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να απολαύσετε τη βροχή και να γίνετε μούσκεμα. Αλλά το λίγο που θα πρέπει να βαδίσετε θα είστε προστατευμένη ώστε όταν θα τα αφήσετε κάτω να στεγνώσουν δεν θα έχουν χαλάσει εντελώς. Ρίξτε λοιπόν μερικά τσιμπιδάκια στο πορτοφόλι σας –που σίγουρα θα έχετε μαζί όσες τσάντες κι αν αλλάξετε- και θα είστε έτοιμη come rain or shine.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα