Video: Ποιο είναι το προϊόν που έχει ξετρελάνει τη Μαίρη Συνατσάκη;
Shake it με το InStyle, τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Garnier

Για καιρό ακούγαμε πως η Μαίρη έχει λατρέψει ένα φούξια προϊόν που μυρίζει τέλεια και δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Θελήσαμε λοιπόν να την καλέσουμε και… να την ανακρίνουμε για αυτή τη νέα της ανακάλυψη κι εκείνη δέχτηκε να μοιραστεί μαζί μας όλα τα μυστικά των μαλλιών της αλλά και για το μυστηριώδες αυτό προϊόν.

mairi sinatsaki kounaei shake it instyle garnier

Όπως μάθαμε, το νέο φούξια θαύμα από το Fructis και τη Garnier που έχει ξετρελάνει τη Μαίρη ονομάζεται
Color
 Resist Λάμψη και Φροντίδα Shake it  8,99€

color resist shake it animationShake it; Αναρωτηθήκαμε και η απορία μας λύθηκε όταν μάθαμε πως είναι ένα διφασικό προϊόν. Είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικό Έλαιο Φρούτων και χωρισμένο σε δύο μέρη.

Στο διάφανο μέρος της, η φόρμουλα περιέχει ξυλόζη, (γνωστή για την προστασία της ενάντια στη θερμότητα) και φροντίζει εντατικά τα βαμμένα μαλλιά.

Στο ροζ μέρος της είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικό Fruit Oil και UV Φίλτρο, ώστε να κάνει τα μαλλιά απαλά δίνοντας διαμαντένια λάμψη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πρόκειται για ένα προϊόν που προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα του styling και φροντίζει ώστε να διατηρεί το χρώμα των βαμένων μαλλιών λαμπερό και αναλλοίωτο. Όσο για το όνομά του… πρέπει να το ανακινήσετε, Shake it! πριν τη χρήση συνεπώς όλα εξηγούνται.

Όλα ακούγονταν τόσο τέλεια, ήταν όμως; Οι απορίες μας όχι μόνο δεν λύθηκαν αλλά αυξήθηκαν σε αριθμό.

mairi sinatsaki shake it murodia

Μήπως βάραινε τα μαλλιά;
Πως μυρίζει;
Πότε το χρησιμοποιούμε;
Γιατί το χρησιμοποιεί η Μαίρη;
Έβαψε τα μαλλιά της;

Όλες αυτές τις ερωτήσεις κάναμε στη Μαίρη Συνατσάκη και με λίγη βοήθεια από το Νικόλα Βιλλιώτη, Hair & Color expert της Garnier μάθαμε τα πάντα, λατρέψαμε κι εμείς αυτό το φούξια θαύμα, θυμηθήκαμε γιατί η Garnier ήταν και θα είναι αγαπημένη μας και φυσικά καταλήξαμε στο ότι η Μαίρη Συνατσάκη είναι όντως το coolest girl ever.

Δείτε το αποκλειστικό video, παρακολουθήστε πως κάναμε το τεστ της μυρωδιάς και μάθετε πως λέγεται η «αναρχοαυτόνομη» τεχνική με την οποία έβαψε τα μαλλιά της η Μαίρη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα