Βοηθήστε την Action Aid χαρίζοντας ένα παλιό σας ρούχο ή αξεσουάρ

Σίγουρα έχεις αγαπημένα ρούχα και αξεσουάρ που σταμάτησες πια να φοράς. Μπορεί εσύ να μην τα χρειάζεσαι, αλλά η ActionAid χρειάζεται ένα από αυτά, για το bazaar One Pretty Thing που διοργανώνει 18-21 Δεκεμβρίου στο six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα). Εκεί θα πωλούνται τα πιο ξεχωριστά preloved ρούχα και accessories που θα δωρίσετε όλοι σας στην ActionAid, αυτά που φορέσατε και αγαπήσατε και θέλετε τώρα να ξεκινήσουν μια καινούρια ζωή, στηρίζοντας ταυτόχρονα το έργο της οργάνωσης και ενισχύοντας την έννοια της ανακυκλώσιμης μόδας. Στο bazaar θα συμμετέχουν και σχεδιαστές, που θα παραχωρήσουν κομμάτια από τις συλλογές τους για καλό σκοπό. Τα έσοδα θα βοηθήσουν το ταμείο και θα ενισχύσουν το σκοπό της ActionAid.

Τρία βήματα για να πάρετε κι εσείς μέρος:

1. Ανοίγετε την ντουλάπα σας. Βρίσκετε ένα ωραίο ρούχο ή αξεσουάρ, σε πολύ καλή κατάσταση.
2. Γράφετε σε ένα χαρτάκι 1-2 σειρές μήνυμα που θέλετε να φαίνεται στο καρτελάκι του ρούχου (κάτι για το ρούχο ή ό,τι θέλετε).
3. Φέρνετε το Οne Pretty Thing μαζί με το χαρτάκι του στην ActionAid (Φαλήρου 52, Κουκάκι/ Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00) ή το στέλνετε με ταχυδρομείο μέχρι 10/12. Επίσης, μπορείτε να τα φέρετε στο ActionAid shop, στην οδό Βεΐκου 2 στο Κουκάκι.

Διαβάστε ακόμα:

Η BSB και η Μαίρη Συνατσάκη, σας προτείνουν πέντε super stylish σύνολα 

Η Tommy Hilfiger μας συστήνει τα ωραιότερα αξεσουάρ της σεζόν

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα