Video: Το πιο sexy καλοκαιρινό look βήμα προς βήμα από τον Δημήτρη Σταματίου

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο καιρός στο εξής θα μας χαρίζει ηλιόλουστες ημέρες και… καυτές νύχτες. Ώρα λοιπόν να απλοποιήσουμε την ομορφιά και να υιοθετήσουμε τα πιο χαλαρά αλλά καυτά καλοκαιρινά looks, δεν νομίζετε; Αυτό ακριβώς έδειξα και στην εκπομπή «Μια» με την Τατιάνα Στεφανίδου και την μοναδικήΝατάσσα Μπερέκου.

Ξεκινήσαμε δημιουργώντας το πιο απλό και… καθαρό wet look αφού για να τα πετύχετε δεν θα χρειαστεί καν να λερώσετε τα χέρια σας. Τα προϊόντα κλειδί; Το gel Tecni Art Wet Domination της L’ Oreal Professionnelπου βρίσκετε στα κομμωτήρια και το λάδι μαλλιών Hairdresser’s Invisible Oil της Bumble and Bumble που βρίσκετε στα καταστήματα Sephora.

wet look stamatiou

Περνώντας στο μακιγιάζ, το μυστικό είναι στο μεικάπ και φυσικά στις sexy καλοκαιρινές γυαλάδες. Το μέικαπ που χρησιμοποίησα ήταν το Pro Longwear στην απόχρωση NW 40 της MAC και για τις γυαλάδες (ζυγωματικά, μέτωπο, πιγούνι, μύτη) χρησιμοποίησα το προϊόν λάμψης Hush της MAC και πάλι. Ένα τέλειο κόλπο για άψογη εφαρμογή του μέικαπ είναι το πινέλο και συγκεκριμένα το πινέλο No 168 της MAC που είναι ειδικό για γωνίες.

pinelo stamatiou

Αν δεν θέλετε να επενδύσετε σε ένα τέτοιο εργαλείο (αν και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα) τότε εφαρμόστε το μεικάπ με τα δάχτυλά σας. Η θερμότητα των χεριών σας θα κάνει την εφαρμογή εύκολη και πολύ φυσική. Για το χρώμα των χειλιών, έκανα το περίγραμμα με το μολύβι Soar της MAC και από πάνω πέρασα λίγο DiorAddict Plumping Gloss με ιριδίζοντα στοιχεία για λίγο περισσότερο όγκο.

look stamatiou

Αρκετά όμως, τα υπόλοιπα επί της οθόνης…


Πηγή peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα