Τα δύο προϊόντα που μεταμόρφωσαν το δέρμα μου

Πριν 2 εβδομάδες σας μίλησα για το μυστικό της φωτεινής επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα δίδυμο προϊόντων από την Beatific που αποτελείται από τη μάσκα Hydra-Exfoliator face mask και τον ενυδατικό ορό Hydrating Comfort. Από την πρώτη μέρα που τα χρησιμοποίησα ήξερα ότι είχα χτυπήσει «φλέβα χρυσού» στην περιποίηση αλλά αυτά τα αποτελέσματα δεν τα περίμενα.

Βλέπετε, δεν σταμάτησα εννοείται να τα χρησιμοποιώ. Μέχρι σήμερα έχω κάνει 3 φορές μάσκα και φορώ τον ορό ευλαβικά κάθε μέρα αλλά τη διαφορά δεν την παρατήρησα μόνη μου. Την παρατήρησα δηλαδή αλλά όχι στο βαθμό που την παρατήρησαν… άλλοι. Οι κολλητές μου για παράδειγμα με ρώτησαν στον τελευταίο καφέ: «Τι έκανες; Έλα λέγε» και έμεινα να τις κοιτάω με απορία. Οι συνάδελφοι: «Έχεις κάνει κάτι;», όχι ρε παιδιά! Και κάπως συνέδεσα τα κομμάτια… φυσικά και είχα κάνει κάτι, είχα αρχίσει να χρησιμοποιώ προϊόντα που κάνουν αυτό που υπόσχονται και ακόμα περισσότερα!

hydra-exfoliator-tube

Τι κάνουν συγκεκριμένα; Η μάσκα Hydra-Exfoliator face mask προσφέρει απολέπιση των νεκρών στιβάδων κάνοντας ένα ελαφρύ χημικό peeling το οποίο ενισχύει την γρήγορη κυτταρική ανανέωση.

beatific hydrating comfort

Ο ορός Hydrating Comfort ενυδατώνει τόσο αποτελεσματικά την επιδερμίδα που το αποτέλεσμα φαίνεται ακόμα και με την πρώτη εφαρμογή. Αν λοιπόν αυτό που θέλετε είναι λαμπερή επιδερμίδα και μια εμφανώς ανανεωμένη όψη η λύση δεν είναι στον πλαστικό αλλά στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία ( Υγεία & Μητέρα ) και online στο www.beatific.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα