Video: Τα τέλεια πορτοκαλί χείλη με τη Μάγδα Αναστασοπούλου και τη Maybelline New York
Τα τέλεια πορτοκαλί χείλη με τη Μάγδα Αναστασοπούλου και τη Maybelline New York

Οι φετινές πασαρέλες πλημμύρισαν από έντονα, ζουμερά, πορτοκαλί χείλη και εμείς ενθουσιαστήκαμε στην ιδέα αυτού του έντονου χρώματος σε συνδυασμό με το μαύρισμά μας. Το πορτοκαλί όμως δεν είναι εύκολο κι έτσι επιστρατεύσαμε τις γνώσεις της αγαπημένης μας Μάγδας Αναστασοπούλου, επίσημης makeup artist της Maybelline New York για να μας πει όσα πρέπει να ξέρουμε ώστε να είμαστε dazzling in orange αυτό το καλοκαίρι.

maybelline look 4 cover magda portokali xeili anastasopoulou«Το πορτοκαλί είναι ευκολότερο από όσο νομίζουν οι περισσότερες γυναίκες. Ειδικά το καλοκαίρι, με το μαύρισμα είναι τέλειο» μας είπε όταν της παρουσιάσαμε τους ενδοιασμούς μας και συνέχισε: «Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η βάση και το πόσο θα τονίσουμε τα μάτια μας». Βλέπετε, τώρα που ο καιρός ζεσταίνει , το μακιγιάζ πρέπει να είναι απλό και ανάλαφρο συνεπώς επιλέγουμε και τονίζουμε ένα χαρακτηριστικό τη φορά.

«Για τα μάτια προτείνω λίγη διακριτική μπρονζέ λάμψη. Τα έντονα χείλη δεν χρειάζονται ένταση και στα μάτια αλλά δεν μπορούμε να τα αφήσουμε και τελείως γυμνα αλλιώς το πρόσωπο θα δείχνει αρκετά χλωμό» μας συμβούλεψε η Μάγδα και μας πρότεινε τη σκιά Color Tattoo στην απόχρωση Bad to the Bronze και τη μάσκαρα The Falsies Big Eyes της Maybelline New York για τονισμένες βλεφαρίδες. «Και τα φρύδια όμως είναι σημαντικά, αυτά είναι που θα τονίζουν περισσότερο το πρόσωπο και το σχήμα του και συμπληρώνουν τέλεια τα looks με έντονα χείλη. Μην το παρακάνετε όμως, λίγη μάσκαρα φρυδιών όπως η Brow Drama είναι αρκετή».

maybelline look 4 products magda portokali xeili anastasopoulou

Και τώρα στο θέμα μας… πως θα γίνει να δείχνει τέλεια το πορτοκαλί στα χείλη; «Αν θέλετε έντονο αποτέλεσμα θα βάλετε περίγραμμα στο ΙΔΙΟ ακριβώς χρώμα με το κραγιόν ή λίγο ανοιχτότερο. Αν όχι, μπορείτε να το ταμπονάρετε με τα δάχτυλα για πιο ατημέλητο αποτέλεσμα. Ότι και να κάνετε, περάστε λίγο από το μέικάπ σας από τα χείλη πριν βάλετε το κραγιόν για να φανεί το χρώμα πιο καθαρό» μας είπε η Μάγδα και συνέχισε: «Το πορτοκαλί που ταιριάζει σε όλες είναι το νούμερο 914 του Color Sensational της Maybelline New York. Η απόχρωσή του κολακεύει μελαχρινές και ξανθές και η σύνθεσή του είναι κρεμώδης και ελαφριά για καλοκαίρι αλλά και με μεγάλη διάρκεια. Με λίγα λόγια τέλειο».

Ας μην μακρηγορούμε όμως, δείτε και ακούστε τη Μάγδα στο αποκλειστικό video του InStyle.gr και υιοθετήστε κι εσείς τα πορτοκαλί χείλη αυτό το καλοκαίρι…

Δείτε ακόμα:
Το τέλειο καλοκαιρινό smoky look με τη Μάγδα Αναστασοπούλου και τη Maybelline New York
Δείτε πως θα κάνετε την τέλεια «γατίσια» γραμμή στα μάτια σας με τη Μάγδα Αναστασοπούλου και τη Maybelline New York
Η Μάγδα Αναστασοπούλου και η Maybelline New York μας δείχνουν πως θα είμαστε ηλιοκαμένες μόνο με το ρουζ
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα