Δείτε πως θα κάνετε την τέλεια «γατίσια» γραμμή στα μάτια σας με τη Μάγδα Αναστασοπούλου και τη Maybelline New York
H Μάγδα Αναστασοπούλου και η Maybelline New York μας δείχνουν πως θα κάνουμε το τέλειο cat eye

maybelline instylegr look 2 cat eyes model magda anastasopoulouΕίτε είναι φτιαγμένη με μολύβι είτε με eyeliner, η γραμμή στο άνω βλέφαρο του ματιού είναι τόσο κλασική και sexy που δεν έχει ξεπεραστεί από κανένα άλλο στυλ μακιγιάζ χρόνια τώρα. Δυστυχώς, είναι τόσο δύσκολο για μερικές που είτε δεν την έχουν δοκιμάσει ποτέ είτε την έχουν δοκιμάσει με ολέθρια αποτελέσματα. Βλέπετε, αν η γραμμή πάνω από τα μάτια δεν γίνει σωστά τα αποτέλεσμα μπορεί να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά μας και η beauty editor μας το ξέρει καλά. Ναι, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, η γραμμή με το μολύβι είναι ένα task δύσκολο για εκείνη.

Κάπου εδώ ήρθε η Μάγδα Αναστασοπούλου και η Maybelline New York όμως και κάπως άλλαξαν τα δεδομένα. «Η γραμμή σου δεν χρειάζεται να είναι τέλεια κατευθείαν» είπε η Μάγδα και η τελειομανής που ζει μέσα στη beauty editor μας έπαθε μια μικρή κρίση πανικού. «Μπορείς να διορθώσεις με λίγο κονσίλερ ή με μια μπατονέτα ή και να κάνεις τη γραμμή λίγο πιο παχιά. Μπορείς και να τη σβήσεις ακόμα» είπε επίσης και συνέχισε «Γι’ αυτό είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείς μολύβι ακόμα κι αν θες να βάλεις eyeliner. Πρώτα το μολύβι και μετά το eyeliner από πάνω. Το μακιγιάζ είναι διασκέδαση και τα λάθη διορθώνονται αρκεί να τα δεις».

maybelline new york molivi montelo magda anastasopouloy

maybelline magda products cat eyesΠόσο cool τελικά είναι η Μάγδα Αναστασοπούλου; Θα σας πούμε εμείς: super cool και fun και κρύβει δεκάδες τρικ στα μανίκια με τα τατουάζ της. Σε εμάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά της τέλειας γραμμής, μας είπε τι χρώμα να βάλουμε το καλοκαίρι αντί για το μαύρο μολύβι, πως πρέπει να είναι η γραμμή ανάλογα με το σχήμα των ματιών μας και  μας έκανε να σταματήσουμε να φοβόμαστε να τραβήξουμε γραμμές. Ναι το μακιγιάζ είναι διασκέδαση με τη Maybelline New York και τη φανταστική Μάγδα!

Τα βασικά που πρέπει να έχετε στο «οπλοστάσιό» σας για ένα τέλειο γατίσιο look σύμφωνα με τη Μάγδα είναι ένα καλό μέικαπ όπως το Better Skin Foundation της Maybelline New York για να καλύψετε ατέλειες που θα αποσπάσουν την προσοχή από τα μάτια σας. Ένα τέλειο κονσίλερ όπως το Better Skin Concealer το οποίο θα χρησιμοποιήσετε σαν βάση στο βλέφαρο και για να σβήσετε λάθη. Ένα μαλακό μολύβι ματιών όπως το Expression Kajal της Maybelline new York και λίγο nude χρώμα για τα χείλη που θα το βρείτε στο κραγιόν Superstay 14h της Maybelline New York .

Αρκετά όμως, ώρα να δείτε τη Μάγδα in action

Δείτε ακόμα:
Η Μάγδα Αναστασοπούλου και η Maybelline New York μας δείχνουν πως θα είμαστε ηλιοκαμένες μόνο με το ρουζ
Καυτό κύμα χρώματος από τη Maybelline New York
H Maybelline New York φέρνει Extreme νέα στο χώρο του μακιγιάζ
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα