Έρχεται μια νέα σειρά ρούχων από τον Giambattista Valli

Ο Giambattista Valli είναι ένας από τους σχεδιαστές που προτιμούν περισσότερο οι stars για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Πρόσφατα, μιλώντας σε γνωστό site που ασχολείται με θέματα μόδας, αποκάλυψε ότι σκοπεύει άμεσα να λανσάρει μια νέα σειρά ready-to-wear ρούχων, την οποία μάλιστα θα ονομάσει Giamba, όπως δηλαδή τον αποκαλούν όσοι τον ξέρουν πολύ καλά.

Όπως είπε θα είναι ρούχα πιο απλά και θα απευθύνονται σε ένα πολύ πιο ευρύ κοινό από αυτά που έχει σχεδιάσει μέχρι σήμερα. Παρόλο που μέχρι τώρα παρουσίαζε τις συλλογές του στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, η πρώτη συλλογή Giamba θα δει τα φώτα της δημοσιότητας στην Εβδομάδα Μόδας που θα λάβει χώρα στο Μιλάνο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακριβώς δέκα χρόνια μετά το λανσάρισμα της πρώτης του συλλογής, ο Giambattista Valli, με δημιουργίες του οποίου έχουν ντυθεί οι Εmma Watston, Miley Cyrus, Diane Kruger, Penelope Cruz και πολλές άλλες, αποφάσισε να κάνει κάτι τελείως καινούριο και εμείς φυσικά ανυπομονούμε να δούμε το νέο εγχείρημα να υλοποιείται.