Video: Δείτε ακόμα μία υπέροχη καμπάνια του Saint Laurent Paris
SAINT LAURENT / FALL WINTER 14

Όταν μιλάμε για καμπάνιες του Hedi Slimane για τον Saint Laurent Paris, ως επί το πλείστον σκεφτόμαστε ασπρόμαυρες εικόνες, old school διάθεση και rock καταστάσεις και δεν έχουμε άδικο. Από το 2012 που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Οίκου έχει κάνει μια σειρά από υπέροχες καμπάνιες, που όλες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Αυτή τη φορά, για την ερχόμενη σεζόν επέλεξε τη Valery Kaufman η οποία ποζάρει με ρούχα που φυσικά έχει σχεδιάσει ο ίδιος και λάμπουν κυριολεκτικά, ενώ έχουν έναν retro-chic χαρακτήρα που έχει κερδίσει εδώ και καιρό την προσοχή μας. Βέβαια οφείλουμε να πούμε πως η Valery δε θυμίζει σε τίποτα τους rock πρωταγωνιστές των προηγούμενων σεζόν, καθώς είναι λίγο πιο στιλιζαρισμένη, λίγο πιο glamorous και γενικότερα μας παραπέμπει σε κάτι πιο λαμπερό από τη Marianne Faithfull και την Courtney Love, που έχουν ήδη ποζάρει για χάρη του Slimane. Μπορεί βέβαια οι διαφορές να μην είναι κραυγαλαίες, όμως οι glam rock αναφορές, μαρτυρούν πως ο ταλαντούχος και ευφυής καλλιτεχνικός διευθυντής του Saint Laurent Paris είναι έτοιμος να αλλάξει και πάλι κατεύθυνση. 

Δείτε το βίντεο που συνοδεύει τη φωτογραφική καμπάνια και συνοδεύεται από τη μουσική των Mr. Elevator & The Brain Hotel. 

Διαβάστε ακόμα:

Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε τα ρούχα της Victoria Beckham

Δείτε τη Μαρία Ηλιάκη με το πιο ωραίο girly μαγιό

Netrobe.com: To InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα