Valentino: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την συλλογή που παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη

O Valentino είναι ένας Οίκος που βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και 52 χρόνια. Για πρώτη φορά λοιπόν στην ιστορία του, χθες παρουσίασε μια συλλογή στη Νέα Υόρκη, μιας και μέχρι τώρα μας είχε συνηθίσει να υποδέχεται τους καλεσμένους του σε ευρωπαϊκό έδαφος, για να δείξει τις εκάστοτε προτάσεις της σεζόν.

Το σχεδιαστικό δίδυμο Maria Grazia Chiuri και Pierpaolo Piccioli που βρίσκεται πλέον πίσω από τον Valentino επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να γιορτάσει τα εγκαίνια της νέας boutique του Οίκου στη Fifth Avenue και παρουσίασε 47 looks ενώ η κυρίως συλλογή υψηλής ραπτικής θα παρουσιαστεί όπως πάντα στο Παρίσι στις αρχές του 2015.

Για ακόμα μία φορά τα ρούχα ήταν ονειρεμένα. Λευκό, ιβουάρ και χρυσό ήταν οι αποχρώσεις που κυριαρχούσαν σε όλα τα looks που ντύθηκαν με τούλι, οργάντζα και δαντέλα. Οι γραμμές ήταν απλές, καθαρές ενώ σε πολλά από τα ρούχα η μέση ήταν έντονα τονισμένη, χαρίζοντας μια σαφώς πιο θηλυκή διάθεση στη σιλουέτα. Τα παλτό, οι φούστες αλλά και ένα λευκό φόρεμα που μας θύμισε λίγο τον Courrèges των 1960s ήταν τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε ανάμεσα στα πρωινά σύνολα. Για το βράδυ είναι μάλλον περιττό να πούμε πως το λευκό, αέρινο φόρεμα από τούλι που μας θύμισε αυτό της Emma Stone στις Κάννες -που επίσης έφερε την υπογραφή του Οίκου- ήταν ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το παρών στο εν λόγω fashion show έδωσαν προσωπικότητες όπως οι Ivanka Trump, Genevieve Jones και Nicky Hilton αλλά και άνθρωποι της αμερικανικής μόδας όπως οι Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Prabal Gurung, Peter Copping, Peter Dundas και Βrian Atwood.

Διαβάστε ακόμα:

Oscar de la Renta: Ο Οίκος παρουσίασε την τελευταία συλλογή του σχεδιαστή

Μας ρωτήσατε και σας απαντάμε: Πως θα μακρύνουν γρηγορότερα τα νύχια μου;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα