Τζένη Μπαλατσινού: Πώς διατηρεί την άψογη σιλουέτα της;

Τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της Τζένης Μπαλατσινού μάθαμε μέσα από εβδομαιδιαίο περιοδικό. Χάρη στη σταθερή και μακροχρόνια ενασχόλησή της με διαφορετικά είδη γυμναστικής και το πάντα προσεγμένο διατροφικό της πρόγραμμα, η παρουσιάστρια – με ύψος 1,75μ.- διατηρεί σταθερό το βάρος της στα 55 κιλά.

«Αυτήν την περίοδο γυμνάζεται με τζόκινγκ τρεις φορές την εβδομάδα και kick boxing δύο φορές την εβδομάδα. Τρέχει πρωινές ώρες, περίπου 5 χιλιόμετρα τη φορά. Με το kick boxing είχε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν, πριν από τη γέννηση του γιου της Μάξιμου, και τώρα αποφάσισε να “επιστρέψει” για λόγους εκγύμνασης και εκτόνωσης» σχολιάζει στο OK! πρόσωπο από το περιβάλλον της. «Παράλληλα, φροντίζει να καταναλώνει πέντε μικρά γεύματα την ημέρα, τα οποία περιλαμβάνουν κυρίως σαλάτες και ψητό κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι. Παρότι είναι αρκετά περιορισμένος ο χρόνος της, συνήθως ετοιμάζει η ίδια το καθημερινό της μενού. Επιπλέον, αποφεύγει τον καθέ, πίνει πολύ νέρο και χύμους κράνμπερι» προσθέτει η ίδια πηγή.

Ως προς τα μυστικά της ομορφιάς της; Η ωραία Τζένη καθαρίζει σχολαστικά το πρόσωπό της, ενώ αρκετά συχνά επιλέγει να κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ, για να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα της. Χρησιμοποιεί πάντα- ακόμη και τον χειμλωνα- αντηλιακή κρέμα προσώπου και κρέμα ματιών.

Διαβάστε ακόμη:

Cindy Crawford: Δείτε την όμορφη και στιλάτη κόρη της που της μοιάζει εκπληκτικά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα