Τον Ιούνιο θα εθιστούμε στο χρώμα με τον Dior

Ο οίκος Dior δημιουργεί ένα νέο, εκπληκτικό κεφάλαιο στην ιστορία του Dior Addict και αποκαλύπτει ένα πραγματικό φαινόμενο στο μακιγιάζ: μια μάσκαρα ικανή να μεταμορφώσει ως δια μαγείας, με μια μόνο κίνηση. Η Dior Addict It-Lash δημιουργεί μια νέα διάσταση στο χώρο των βλεφαρίδων για τις πλέον τολμηρές εμφανίσεις. Όγκος, μήκος και τα πιο εκπληκτικά στυλιστικά εφέ συνθέτουν μια άμεση πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που χαρακτηρίζεται από έναν υπέροχο κόσμο, μοντέρνο και στην πρώτη γραμμή του στυλ. Με μια λέξη, υπέροχο.

DIOR ADDICT IT LASH ANIMATION2

Τι κάνει η Dior Addict It-Lash «Do-it-All» Mascara;
Τονώνει τον όγκο των βλεφαρίδων, τους χαρίζει μια λαμπερή επίστρωση από βαθύ μαύρο ή ζωντανά χρώματα, ενισχύει την καμπύλη χαρίζοντας εντυπωσιακό μήκος και αποτέλεσμα και τέλος, μεταμορφώνει τα μάτια κάνοντάς τα να φαίνονται εντυπωσιακά από κάθε οπτική γωνία. Είναι η ιδανική μάσκαρα για τις γυναίκες που τα θέλουν όλα εδώ και τώρα.

DIOR ADDICT IT LASH ANIMATION3

Πως;
Με τη νέα παχιά βούρτσα που είναι κατασκευασμένη από μαλακό και εύπλαστο ελαστομερές. Οι στρογγυλεμένες άκρες της επιτρέπουν στη μάσκαρα να φτάσει ακόμα και στις πιο μικρές για πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Με την αποκλειστική φόρμουλα που συνδυάζει την πλήρη κάλυψη με  πολυτελή κεριά που προσδίδουν όγκο και τη διάφανη gel βάση που χαρίζει απίστευτη λάμψη και αναδεικνύει το καθαρό χρώμα.

 

DIOR ADDICT IT LASH ANIMATIONΤο χρώμα

Το It-Μάυρο είναι βαθύ, έντονο και τόσο μαύρο που κόβει την ανάσα.
Το It-Ροζ είναι μια pop απόχρωση για άκρως προκλητικά Looks.
Το It-Μπλε είναι ένα υγρό μπλε για μάτια που ηλεκτρίζουν.
Το It-Μωβ είναι ένα εκθαμβωτικό βαθύ χρώμα για μάτια γεμάτα μυστήριο.

Αναζητήστε τη στα καταστήματα από τις 2 Ιουνίου και ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα, ένταση και μάτια όπως δεν τα έχετε ξαναδεί.

 

Δείτε ακόμα:
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad
Marion Cotillard: Η νέα καμπάνια της Miss Dior και ένας κινηματογραφικός ρόλος έκπληξη
Ένα καλοκαιρινό ταξίδι με τον οίκο Dior
Όταν δεν υπάρχει η νεράιδα της Σταχτοπούτας, ο Christian Dior γίνεται ο μάγος

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα