Marion Cotillard: Η νέα καμπάνια της Miss Dior και ένας κινηματογραφικός ρόλος έκπληξη

Για κάποιο λόγο, μπορεί να είναι η ανεπιτήδευτη φυσική ομορφιά της ή η έμφυτη κομψότητα που δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα – ναι, σωστά καταλάβατε είμαστε φανς της Marion Cotillard – η 39χρονη ηθοποιός μας φάνηκε από την πρώτη στιγμή η ιδανικότερη επιλογή για τον «ρόλο» της Miss Dior.

Marion Cotillard: H nea kampania tis miss dior kai enas kinimatografikos rolos ekplixi

Η συνεργασία της με τον γαλλικό οίκο ξεκίνησε το 2009 και από ότι όλα δείχνουν αναμένεται να έχει συνέχεια και διάρκεια καθώς φέτος τη βλέπουμε να ίπταται κυριολεκτικά, μπροστά στον φακό του Jean-Baptiste Mondino, κρατώντας στα χέρια της, τις τσάντες από την Pre-Fall collection.

Marion Cotillard: H nea kampania tis miss dior kai enas kinimatografikos rolos ekplixi

Το concept της φωτογράφησης τη θέλει να εκτελεί χορευτικές φιγούρες στον αέρα, ντυμένη με τις υπέροχες δημιουργίες του οίκου. Όσο για εκείνος που περιμένουν με ανυπομονησία να την ξαναδούν στη μεγάλη οθόνη, θα τους δώσουμε ένα μικρό hint και θα τους πληροφορήσουμε ότι η Γαλλίδα σταρ πρόκειται να πάρει μέρος στην animation, κινηματογραφική μεταφορά του Μικρού Πρίγκηπα που θα κάνει πρεμιέρα το 2015 και θα ενώσει στο ίδιο καστ τις φωνές των, Rachel McAdams, James Franco, Benicio Del Toro, Jeff Bridges κ.α

Για ότι νεότερο, μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε επίσης – Η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτει: «Στα προσωπικά μου, δεν υπάρχει καμία λογική»

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα