Το skincare μυστικό της Jeanne Damas που πρέπει να υιοθετήσετε
Getty Images

Αν περνάτε έστω και λίγο χρόνο στο Instagram, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ξέρετε την Jeanne Damas. Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο, style και hair icon, η Jeanne είναι ο ορισμός του je ne sais quoi, με κάθε της εμφάνιση να είναι ανεπιτήδευτα τέλεια.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, η Jeanne ξεχωρίζει και για το signature μακιγιάζ της, με μόνο λίγη mascara στις βλεφαρίδες και κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Ένα τέλειο, μίνιμαλ makeup φυσικά απαιτεί αψεγάδιαστη επιδερμίδα και η Jenna το γνωρίζει καλά. Η ίδια δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία της στα καλλυντικά του φαρμακείου, επιλέγοντας Γαλλικά brands, όπως η La Roche-Posay και η Bioderma, αλλά μόλις εκμυστηρεύτηκε ένα ακόμα βασικό στοιχείο της beauty ρουτίνας της που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε asap.

«Το πρωί μόλις ξυπνούσα, συνήθιζα να πλένω το πρόσωπό μου με σαπούνι. Η δερματολόγος Joelle Ciocco μου είπε να σταματήσω και απλώς να το πλένω με νερό και μετά να απλώνω την κρέμα μου. Όταν κοιμόμαστε, η επιδερμίδα μας βγάζει μία ελαφριά λιπαρότητα, η οποία κατά τη διάρκεια της ημέρας την προστατεύει. Αν πλυθούμε, φεύγει και δεν μας προστατεύει από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας και το μακιγιάζ. Τα πάντα μπορούν να ακουμπήσουν το δέρμα και έτσι μετά βγαίνουν σπυράκια», αποκάλυψε.

Νερό Καθαρισμού Effaclar Micellaire Water Ultra της La Roche-Posay

Φυσικά, για να υιοθετήσετε την παραπάνω συνήθεια, πρέπει να φροντίζετε να κάνετε σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας σας το βράδυ πριν ξαπλώσετε. «Κάνω διπλό καθαρισμό όταν γυρνάω στο σπίτι. Πρώτα αφαιρώ το μακιγιάζ με ένα ειδικό νεράκι και μετά πλένω το πρόσωπό μου για να καθαρίσει σε βάθος. Ύστερα βάζω τις κρέμες μου και είμαι έτοιμη», τόνισε.

Εμείς πάντως ήδη έχουμε ξεκινήσει να ακολουθούμε την ρουτίνα της Jeanne. Εσείς;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα