Αυτά είναι τα 2 διαφορετικά concealer που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας
Pixelformula

Σίγουρα σας έχουν ρωτήσει έστω και μία φορά στη ζωή σας τι θα παίρνατε μαζί αν είχατε αποκλειστεί σε ένα νησί. Άλλοι θα έπαιρναν ακουστικά και μουσική, άλλοι πιο πρακτικά πράγματα και κάποιοι άλλοι (σαν εμάς εδώ στο beauty department) θα έπαιρναν το πιο σωτήριο καλλυντικό που έχει υπάρξει ποτέ, aka το concealer.

Καλύπτει τους μαύρους κύκλους, τα σπυράκια, τις διχρωμίες και κάθε λογής ατέλεια που μπορεί να κάνει την εμφάνισή της στο πρόσωπό μας και για αυτό είναι απαραίτητο να το έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες makeup artists όμως, ένα concealer δεν είναι αρκετό, αφού χρειαζόμαστε αρκετές διαφορετικές αποχρώσεις.

Ο λόγος είναι απλός: όσο περνάει ο καιρός, η επιδερμίδα μας αλλάζει ελαφρώς (σκουραίνει ή χάνει το μαύρισμά της), οπότε ένα concealer δεν είναι αρκετό για να καλύψει όλες τις αποχρώσεις που αποκτά. Επιπλέον, η περιοχή κάτω από τα μάτια χρειάζεται διαφορετική απόχρωση concealer από αυτή στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αν μάλιστα εφαρμόσετε ένα concealer με τον λάθος τόνο  ή απόχρωση στο λάθος σημείο, υπάρχει πιθανότητα να τονίσετε και όχι να καλύψετε την ατέλεια.

Για να μην ξοδέψετε παραπάνω χρήματα από όσα θέλετε, εμείς σας προτείνουμε να προμηθευτείτε μία παλέτα concealer με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, όπως η Camo Palette της Maybelline New York.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα