Το σημερινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή μας άρεσε πολύ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. Αν και έχει γίνει μητέρα δύο φορές, δεν έχει χάσει τη φόρμα της με αποτέλεσμα να μπορεί να φορέσει τα πάντα και να δείχνει υπέροχη. Καθημερινά λοιπόν στην εκπομπή της Happy Day δοκιμάζει διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ και πειραματίζεται με το στιλ της, επιτυγχάνοντας ενδιαφέροντα looks όπως το σημερινό που μας άρεσε πολύ.

Η παρουσιάστρια λοιπόν σήμερα επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα από μαύρη δαντέλα, Zini, με επένδυση από ανοιχτόχρωμο ύφασμα που δημιουργούσε μια ιδιαίτερη αντίθεση. Τη συνδύασε με μπεζ, ψηλοτάκουνα, lace up πέδιλα Envie και κοσμήματα Vourakis. Μας άρεσε τέλος το ότι έκανε τη δαντέλα πιο «πρωινή» επιλέγοντας να χτενίσει τα μαλλιά της πολύ απλά, ενώ και το μακιγιάζ της ήταν σε απόλυτα φυσικούς τόνους.

 

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Τι περιλαμβάνει το πρωινό της τραγουδίστριας;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα