Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα: Τώρα μπορούμε να αποκτήσουμε τα ρούχα μιας πάρα πολύ διάσημης γυναίκας

Ο λόγος για την Anna Dello Russo, η οποία έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον χώρο της μόδας και που έχει μία ντουλάπα που θα ζήλευε ο καθένας. Μπορεί το στιλ της να είναι κάπως εκκεντρικό και πολλές φορές οι συνδυασμοί που επιλέγει να μην είναι ακριβώς «φορέσιμοι», όμως διαθέτει μία γκαρνταρόμπα γεμάτη με αμέτρητα designer κομμάτια τα οποία, όπως καταλαβαίνετε, κοστίζουν σε πολλές περιπτώσεις κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Αναρωτιέστε τι την έκανε να πάρει την απόφαση να πουλήσει μερικά από τα ρούχα της; Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο λόγος φυσικά ήταν η έλλειψη χώρου. Η Anna έχει γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, Angelo Gioia και αμέσως προέκυψε το θέμα χώρου καθώς αυτός ήταν που της είπε πως δυστυχώς δεν έχει μια αρκετά μεγάλη ντουλάπα ώστε να χωράει όλα της τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Κάπως έτσι αποφάσισε πως πρέπει να αποχωριστεί 150 από αυτά, που μάλιστα είναι από την πιο εκκεντρική φάση της ζωής της, στο διαστημά μεταξύ 2000 και 2009, όπου φόρεσε αμέτρητα φανταχτερά, statement κομμάτια τα οποία θα ξεκινούν από τα 17 ευρώ και θα αγγίζουν σε κάποιες περιπτώσεις και τα 800. Αν σκεφτείτε πόσο μπορεί να κοστίζει ένα ρούχο με την υπογραφή του Gucci για παράδειγμα, μάλλον η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όποιον καταφέρει να αποκτήσει κάτι από τη γκαρνταρόμπα της Anna Dello Russo.


Η πώληση θα γίνει μέσα από το Instagram stories του Net-A-Porter στις 25 Φεβρουαρίου και όλα τα έσοδα θα πάνε στο British Fashion Council Education Foundation. Στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνει επίσης μία δημοπρασία από τον οίκο Christies, στην οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν 30 από τα πιο πολύτιμα κομμάτια της ντουλάπας της. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε και εσείς κάτι που έχει διαλέξει η Anna Dello Russo με τα χεράκια της, δεν έχετε παρά να είστε σε ετοιμότητα γιατί μάλλον αξίζει η προσπάθεια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα