Το ίδιο χρώμα που είχε βάλει και η Michelle Obama επέλεξε και η Melania Trump

H Melania Trump μετά από δύο εντυπωσιακές -ομολογουμένως εμφανίσεις (κατά την τελετή ορκωμοσίας με ένα γαλάζιο σύνολο Ralph Lauren και μια χρυσή δημιουργία Reem Acra για το δείπνο στο Washington’s Union Station) συνέχισε το strike της με το look της στο Inaugural ball.

President Donald Trump Attends A Salute To Our Armed Services BallΗ Mrs Trump, επέλεξε μια λευκή off-the-shoulder δημιουργία -το ίδιο χρώμα που είχε επιλέξει και η Michelle Obama για τον πρώτο επίσημο χορό- με λεπτομέρεια απο βολάν και ένα διακριτικό κόκκινο ζωνάκι γύρω από τη μέση της. Το φόρεμα ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ εκείνης και του πρώην καλλιτεχνικού διευθυνή του Οίκου Carolina Herrera, Hervé Pierre, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το brand τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από 14 χρόνια.

President Donald Trump Attends Inauguration Freedom Ball Η κόρη του σχεδιαστή για τον ίδιο χορό προτίμησε ένα princess gown με λαμπερές λεπτομέρειες από την ίδια την Carolina Herrera. Λέτε να σημαίνει κάποια κόντρα ανάμεσα στις δύο κυρίες αυτό;

Διαβάστε επίσης:

So chic! 5+1 looks της Τατιάνας Στεφανίδου που είναι ιδανικά για το γραφείο και όχι μόνο

Τζένη Μπότση: Δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα