Το φυσικό μεταλλικό νερό και οι 8 νέες γεύσεις των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος χάρισαν δροσιά στο InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015

Τη Δευτέρα στις 25 Μαίου το περιοδικό INSTYLE  διοργάνωσε  μια φαντασμαγορική βραδιά μόδας. Ένα μεγάλο fashion show με πασαρέλα και μουσικά events, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους στον εμβληματικό χώρο του CITY LINK .

Το φυσικό μεταλλικό νερό και οι 8 νέες γεύσεις των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος χάρισαν κύματα δροσιάς και απόλαυσης στη γιορτή της μόδας. Τα backstage areas εξοπλίστηκαν και εφοδιάστηκαν με νερό και Βίκος Cola ενώ τα ψυγεία Βίκος διατήρησαν τη φρεσκάδα και τη δροσιά των προϊόντων Βίκος  μέχρι τις πρωινές ώρες.

 

vikos , nera, anapsiktika, coca cola. in style real time fashion party

Όλοι οι καλεσμένοι, στο backstage και στον χώρο του πάρτι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό το οποίο εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Μάλιστα έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα ενώ θεωρείται ότι συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

vikos , nera, anapsiktika, coca cola. in style real time fashion party

Εκτός από το νερό όμως, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά της σε 8 διαφορετικές λαχταριστές γεύσεις -τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ και χυμούς από ελληνικά φρούτα- ήταν επίσης εκεί για να ξεδιψάσουν όλους τους λαμπερούς καλεσμένους, με τις μοναδικές γεύσεις τους.


vikos

Το φυσικό μεταλλικό νερό και οι 8 νέες γεύσεις των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος ήταν για ακόμα μια φορά οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

vikos , nera, anapsiktika, coca cola. in style real time fashion partyΔιαβάστε ακόμα:

InStyle Real Time Fashion: Δείτε τι φόρεσαν οι celebrities που παραβρέθηκαν στο λαμπερό event

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα