To Carroten και η νέα αντηλιακή προσώπου Μat Look SPF 30, στο MadWalk 2015

Το Carroten, η Νο1 αγαπημένη μάρκα αντηλιακής προστασίας, βρέθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στο MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project, εκεί που η μόδα και η μουσική ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα εκπλήσσει το κοινό.

Οι VIP καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τη νέα πρωτοποριακή πρόταση του Carroten, την αντηλιακή πρόταση για το πρόσωπο, την αντηλιακή κρέμα προσώπου Carroten Μat Look Face Cream SPF 30.

carroten homepage

Πρόκειται για ένα προϊόν, που για πρώτη φορά ενσωματώνει την ευρεία προστασία από την υπέρυθρη και την υπεριώδη ακτινοβολία,(με το πρωτοποριακό σύστημα IR PROTECTION + (UVB + LONG UVA) και τη συνδυάζει με προηγμένη καλλυντική τεχνολογία.) Η νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου Carroten Μat Look Face Cream SPF 30 (σε δύο εκδόσεις για κανονική/ξηρή και λιπαρή/μεικτή επιδερμίδα) εγγυάται τέλεια ματ όψη που διαρκεί, βελούδινη επιδερμίδα, προηγμένη αντηλιακή προστασία και μπορεί να γίνει δική σας αφού βρίσκεται ήδη στα καταστήματα.

To Carroten υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με 10 νέα πρωτοποριακά προϊόντα, καλύπτοντας το φάσμα της αντηλιακής και after sun προστασίας για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά για όλη την οικογένεια! Μείνετε συντονισμένες καθώς θα σας τα παρουσιάσουμε όλα αναλυτικά!

Δείτε ακόμα:

Η beauty editor, το σπυράκι και η ασπιρίνη: μια ιστορία με αίσιο τέλος

Madwalk 2015: Όλες οι beauty εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Χάρη στην Δέσποινα Καμπούρη και την Panthenol ανακαλύψαμε το απόλυτο αντηλιακό για την πόλη

Ξέρετε τι τύπο επιδερμίδας έχετε πραγματικά;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα