Χάρη στην Δέσποινα Καμπούρη και την Panthenol ανακαλύψαμε το απόλυτο αντηλιακό για την πόλη

Ζούμε στην Ελλάδα, τη χώρα όπου ο ήλιος λάμπει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου! Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φοράμε αντηλιακό συνέχεια… συ-νέ-χει-α. Είναι ο μόνος τρόπος για να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας από τη βλαβερή ακτινοβολία όσο απολαμβάνουμε τον ήλιο, την ακτινοβολία που κάνει πολύ μεγαλύτερο κακό από ένα απλό κάψιμο. Τι γίνεται όμως με το μέικαπ; Πολλές παρακάμπτουν το αντηλιακό για χάρη του μακιγιάζ. Κάπου εδώ ήρθε η Panthenol και η λατρεμένη μας (girl crush alert!) Δέσποινα Καμπούρη να αλλάξουν τα δεδομένα.

Καλωσορίστε μαζί μας το αντηλιακό gel προσώπου Extra Sun Care Diaphanous SPF 50 της Panthenol! Πρόκειται για το απόλυτο αντηλιακό που ντουμπλάρει και σαν βάση για μέικαπ. Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε, είναι η τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας.

antiliako Extra Sun Care Diaphanous SPF 50 panthenol 19,90

Η ειδική σύνθεσή του και τα επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα του, δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας  από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου UVA και UVB. Η προσθήκη της panthenol και ενός εξειδικευμένου αμινοξέος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων, προσφέρει στην επιδερμίδα, την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία ενώ η Βιταμίνη E προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες  με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Το κλειδί όμως είναι η gel υφή του. Είναι τόσο απαλή και αόρατη που μοιάζει σαν να μην φοράτε τίποτα ή μάλλον… είναι σαν μια πανάλαφρη βάση για το μακιγιάζ. Το φοράτε σε γυμνό δέρμα και εφαρμόζετε από πάνω το μακιγιάζ σας σαν να είχατε φορέσει μια οποιαδήποτε βάση. Τέλειο; Έχουμε και κάτι ακόμα καλύτερο όμως… Κοστίζει μόλις 19,90€. Σπεύσατε στο φαρμακείο και τέρμα οι δικαιολογίες, τώρα μακιγιάζ και απόλυτη αντηλιακή προστασία πάνε μαζί!

Δείτε ακόμα:

Γρανίτα πορτοκάλι: 10 ζουμερά, πορτοκαλί κραγιόν

Τα βλέπουμε διπλά! Τι κοινό έχει η Κατερίνα Στικούδη με την Ελένη Φουρέιρα;

More braids please! Οι πιο ευφάνταστες celebrity κοτσίδες

Πετάξτε τα λαστιχάκια σας! Έχουμε τα πιο τέλεια scrunchies!

Hello happy skin! Με τη βοήθεια της βιταμίνης C

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα