Tips για το πιο εύκολο trend της σεζόν από τον Γιώργο Φυτά

«Ένα από τα μεγαλύτερα trends φέτος είναι το bump, ο ψηλός ατημέλητος κότσος. Όχι ο κάθε κότσος, ο ατημέλητος κότσος και αυτό είναι το καλύτερο από όλα. Η μόδα φέτος δουλεύει για εμάς και κάνει τη ζωή των γυναικών επιτέλους ευκολότερη.» μας είπε ο Γιώργος Φυτάς όταν τον συναντήσαμε στα γραφεία του InStyle. Βλέπετε, όποτε έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε από κοντά δεν παραλείπουμε να ζητήσουμε τα φώτα του για τα τελευταία trends, πάντα έχει τα καλύτερα tips.

Αυτή τη φορά μας μίλησε για τον ψηλό ατημέλητο κότσο: «Είναι elegant και πανεύκολος, το τέλειο effortless chic look και δεν παίρνει πάνω από 2 λεπτά να τον κάνετε. Απλά πιάνετε όλα τα μαλλιά σε μια πολύ ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια την τυλίγετε γύρω από το λαστιχάκι. Στερεώνετε με τσιμπιδάκια για να μείνει στη θέση της και ελευθερώνετε με τα δάχτυλα μερικές τούφες για ατημέλητο τελείωμα. Όσο πιο ατημέλητο μάλιστα τόσο το καλύτερο».

mallia bump fytas

Κι αν έχουμε υποκύψει στην τρέλα του καρε; Τι γίνεται; «Αν τα μαλλιά σας είναι κοντά απλά διπλώνετε την αλογοουρά σας στη μέση ώστε να δημιουργηθεί μια θηλιά. Δεν είναι το ίδιο αποτέλεσμα με το Bump αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Αυτό το look είναι πιο japonesque που παρεμπιπτόντως είναι επίσης τάση». Μας είπε πριν τον αποδεσμεύσουμε.

Φαίνεται πως όντως φέτος η μόδα δουλεύει για εμάς γιατί ο ατημέλητος κότσος είναι το go to χτένισμά μας όταν δεν έχουμε χρόνο για τίποτα άλλο πριν το γραφείο.

Δείτε ακόμα:

O Oscar de la Renta προσλαμβάνει νέο καλλιτεχνικό διευθυντή

Under €20: Προϊόντα ομορφιάς που κάνουν πολλά αλλά δεν κοστίζουν ακριβά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα