Νέα

Τι θα κάνετε την ώρα που ο καλός σας βλέπει Mundial;

Πώς θα περάσετε την ώρα σας ενώ ο καλός σας βλέπει ποδόσφαιρο;

Πέννυ Καρακάση

satc2Ναι, είναι γεγονός, το Mundial ξεκίνησε και θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα. Ακόμα και για εμάς που βρίσκουμε διασκεδαστικό να παρακολουθούμε αγώνες ποδοσφαίρου με το έτερόν μας ήμισυ, τόση μπάλα δεν αντέχεται. Επειδή είναι πολλές οι ώρες πρέπει να βρούμε κάτι να κάνουμε για να μην σπάσουν τα νεύρα μας από τις φωνές («βάλτο ρε!», «τι οφσάιντ ρε άσχετε;», «που το είδες το φάουλ ρε;» κλπ) αλλά και για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας όσο ο άντρας του σπιτιού παρακολουθεί να εξελίσσεται το κοσμοϊστορικό γεγονός. Διαβάστε τις προτάσεις μας και δεν θα χάσετε:

1. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Κάντε μια μάσκα ομορφιάς για παράδειγμα. Ο πιο απλός τρόπος για να βρείτε τη beauté διαδικασία που σας ταιριάζει είναι να διαβάσετε όλες τις συμβουλές περιποίησης της beauty editor μας Χριστίνας Χρόνη και να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει.

2. Κάντε μαραθώνιο ταινιών. Η συμβουλή μας είναι να χωρίσετε τις ταινίες ανά δεκαετίες και να ξεκινήσετε να βλέπετε από τις αρχές του 20ου αιώνα και να φτάσετε στο σήμερα σιγά σιγά. Εκτός από το ότι θα περάσετε υπέροχα, θα μάθετε πράγματα για τη μόδα όλων των δεκαετιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στο προσωπικό σας στιλ.

3. Τακτοποιήστε τη ντουλάπα σας. Ξέρουμε ότι αυτή είναι μια διαδικασία που αναβάλλετε εδώ και καιρό, άλλωστε κάνουμε και εμείς ακριβώς το ίδιο. Για να το κάνετε πιο εύκολα ακολουθήστε τις συμβουλές μας γιατί τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη, χωρίς μάλιστα να έχετε κάποιον να κάνει παρεμβολές και να σας λέει πως πρέπει να κρατήσετε εκείνο το t-shirt από το λύκειο.

4. Μαγειρέψτε για τη δουλειά. Ειδικά το σαββατοκύριακο μπορείτε να φτιάξετε τουλάχιστον τρία φαγητά τα οποία θα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη και θα πάρετε μαζί σας στο γραφείο και να μην παραγγέλνετε κάθε μέρα απ’ έξω, γιατί και κοστίζει και σίγουρα δεν είναι τόσο υγιεινό όσο το σπιτικό φαγητό.

5. Βγείτε με τις φίλες σας. Δεν εννοούμε μόνο τις φίλες με τις οποίες βρίσκεστε έτσι κι αλλιώς. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική να πιείτε ένα ποτό με άτομα που δε βρίσκετε συχνά την ευκαιρία να συναντήσετε. Πάτε μια βόλτα, πείτε τα νέα σας και η ώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβετε.

6. Κοιμηθείτε νωρίς. Ο ύπνος λείπει σε όλες και ίσως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να αναπληρώσετε μερικές ώρες, πράγμα που να είστε σίγουρη πως θα φανεί αμέσως στην εμφάνισή σας.

7. Δείτε ποδόσφαιρο. Ναι, σωστά διαβάσατε, το να δείτε ποδόσφαιρο μπορεί να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό απ’ ότι φαντάζεστε. Δεν εννοούμε να το κάνετε σε καθημερινή βάση, αλλά δοκιμάστε το κάποια στιγμή που δεν έχετε όρεξη για οτιδήποτε άλλο. Θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Μην κάνετε το λάθος να προσπαθήσετε να τον πείσετε να μη δει ποδόσφαιρο γιατί θα είναι σίγουρα ένας λόγος να μαλώσετε και αν καταφέρετε να τον πείσετε το σίγουρο είναι ότι θα κάνει οτιδήποτε άλλο με βαριά καρδιά. Πώς θα σας φαινόταν αν σας ανάγκαζε να τον ακολουθήσετε στο γήπεδο την πρώτη μέρα τον εκπτώσεων την ώρα που τα καταστήματα είναι ανοιχτά; Σκεφτείτε το.

Διαβάστε ακόμα:

Φουάρ: Βρήκαμε τα πιο ωραία σύνολα για να επισκεφθείτε το νέο in στέκι της πόλης

Τι φόρεσε η Τάμτα στο κυπριακό Madwalk;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Πέννυ Καρακάση