Τι καινούργιο θα δούμε από τη Victoria’s Secret;

Είναι η πιο δημοφιλής εταιρεία εσωρούχων του κόσμου. Κάθε χρόνο οι πωλήσεις και η λίστα με τους πιστούς της θαυμαστές αυξάνεται. Ο λόγος για τη Victoria’s Secret η οποία έχει γίνει σιγά σιγά ένας τεράστιος κολοσσός με γυναίκες σε όλο τον κόσμο να λατρεύουν τα εσώρουχα, το είδη homewear και τα μαγιό που κυκλοφορούν με την υπογραφή της.

Πριν από λίγες μέρες έλαβε χώρα στο Λονδίνο το ετήσιο, φαντασμαγορικό fashion show της εταιρείας που φυσικά συγκέντρωσε προσωπικότητες από τη διεθνή μόδα και τράβηξε τα βλέμματα όλου του κόσμου πάνω του.

Για όσους λατρεύουν τα εν λόγω shows τα νέα είναι ευχάριστα καθώς όπως ενημέρωσε η Victoria’s Secret δε θα χρειαστεί να περιμένουν έναν χρόνο μέχρι το επόμενο. Την περασμένη Πέμπτη οι Άγγελοι φόρεσαν τα καλοκαιρινά τους και πραγματοποιήθηκε στο Πουέρτο Ρίκο ακόμα ένα fashion show το οποίο κόστισε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη φορά η εταιρεία έδειξε τα μαγιό και τη συλλογή αξεσουάρ και cover ups για την παραλία.

Το γεγονός μαγνητοσκοπήθηκε και θα προβληθεί από το CBS. Η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως οι fans της εταιρείας σε όλο τον κόσμο είναι ενθουσιασμένοι. Αν ανήκετε και εσείς ανάμεσα σ’ αυτούς δεν έχετε παρά να περιμένετε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

Classic beauty: Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου φωτογραφίζεται με τα πιο chic ανδρόγυνα κομμάτια

Best dressed: Τι φόρεσαν οι πιο καλοντυμένες celebrities την εβδομάδα που πέρασε;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα