Classic beauty: Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου φωτογραφίζεται με τα πιο chic ανδρόγυνα κομμάτια

 

Η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου αποδεικνύει πως ο κλασικός συνδυασμός άσπρου – μαύρου αρκεί για να αναδείξει τη θηλυκότητα μιας γυναίκας. Λίγο πριν ξεκινήσει παραστάσεις για το Sarville στο Ίδρυμα Κακογιάννη και την Αρχή του Αρχιμήδη στο θέατρο Αργώ, μας μιλάει για τις ρετρό στιλιστικές εμμονές της.

Not an ordinary Model: «Ήμουν ένα μακρύ, λεπτό πράγμα με αφέλειες και μαύρο μαλλί. Περίεργη, ιδιαίτερη. Δεν ήμουν όμορφη. Δεν συγκαταλέγομαι στις ωραίες, ούτε τότε, ούτε τώρα. Στην Ελλάδα είχα απορριφθεί ως μοντέλο. Στην Ιταλία, όπου με πρωτοανακάλυψαν, έκαναν μια ιδιαίτερη μόδα, γι’ αυτό και τους ταίριαξα. Στα 22-23 συνειδητοποίησα πως δεν θα γινόμουν ποτέ top model, οπότε και σταμάτησα. Είχα τις σπουδές μου –έχω τελειώσει Νομική και Πολιτικές Επιστήμες–, οπότε δεν μου στοίχισε πολύ. Το 2005 ξεκίνησα σεμινάρια υποκριτικής και αμέσως κατάλαβα ότι αυτό ήθελα να κάνω στην υπόλοιπη ζωή μου».

Παιδικές Αναμνήσεις: «H γιαγιά μου έκανε βελονάκι και η μαμά μου έπλεκε. Έκανε ακόμα και πουλόβερ. Και είχα μάθει κι εγώ δίπλα της. Ο θησαυρός μου είναι ό,τι έχω κληρονομήσει από τη μαμά μου και τη γιαγιά μου. Οι δυο τους είναι συνδεδεμένες στο μυαλό μου με πουλόβερ με χοντρή πλέξη, πέρλες και χρυσά χειροποίητα δαχτυλίδια. Τα φοράω συνέχεια, αφού νομίζω ότι εκπέμπουν καλή ενέργεια».

InStyle-December, kouloukakou, ithopoios

Εισαγωγή στη Μόδα: «Όταν ήμουν μικρή, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν έπαιζα με τις bibi-bo, αλλά με τα Playmobil του αδελφού μου. Στην εφηβεία φορούσα τζιν Levi’s, Polo πουκάμισα και μποτάκια Timberland. Κάποια στιγμή στο δημοτικό, η μητέρα μου μου φόρεσε φούστα και θυμάμαι ότι αισθανόμουν πολύ άβολα. Γι’ αυτό το λόγο με πήγε και μπαλέτο, για να μάθω να στέκομαι και να φέρομαι πιο θηλυκά».

Είναι θέμα ισορροπίας: «Όταν μεγάλω-σα, κατάλαβα τι σημαίνει το ανδρόγυνο στιλ. Τότε κιόλας ήταν που ανακάλυψα ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά χρώματα. Μου αρέσουν τα βασικά: Άσπρο, μαύρο, γκρι, άντε κι ένα μπεζ. Ανέκαθεν θεωρούσα ότι είναι πιο σέξι μια γυναί-κα να κρατάει μια ισορροπία στο look της. Δηλαδή, αν εγώ φορέσω σούπερ μίνι, όλο το πάνω θα είναι κλειστό».

Από τη Μαρία Λαϊνά

φωτογραφίες Γιάννης Μπουρνιάς

επιμέλεια Βίνα Νεοφωτίστου

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο νέο InStyle Ιανουαρίου που κυκλοφορεί.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα