Τι φόρεσαν οι celebrities στην πρεμιέρα της ταινίας Από Έρωτα;

Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας Από Έρωτα που υπογράφει ο Θοδωρής Αθερίδης. Η πρώτη προβολή της πραγματοποιήθηκε στα Village Cinemas στο Φάληρο και το παρών έδωσαν προσωπικότητες από τον χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο, που έφτασαν στον χώρο για να απολαύσουν την ταινία αλλά και για υποστηρίξουν τον Θοδωρή Αθερίδη και το εγχείρημά του.

Είχαμε καιρό να δούμε την Παναγιώτα Βλαντή και οφείλουμε να πούμε πως παραμένει πανέμορφη. Η ηθοποιός επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό, εξώπλατο φόρεμα που σχεδίασε για την ίδια και ειδικά για την περίσταση η ταλαντούχα δημιουργός Βάσια Τζοτζοπούλου.

 

Ένα πολύ απλό και ταυτόχρονα απόλυτα chic σύνολο φόρεσε η καταξιωμένη ενδυματολόγος Εύα Νάθενα το οποίο έφερε την υπογραφή Laskaris. Μας άρεσε το κόκκινο κραγιόν που έδινε χρώμα στο outfit που κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις.

nathena

 

Η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία είναι μάλιστα η πέτρα του σκανδάλου στην ταινία Από Έρωτα, για ακόμα μία φορά μας άρεσε πολύ. Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Από Έρωτα με φόρεμα Compagnia Italianna, jacket Pinko και τσάντα DKNY.

smaragda karidi

Για την πρεμιέρα της ταινίας Από Έρωτα, η όμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα casual σύνολο το οποίο αποτελούταν από δερμάτινο jacket και στενό φόρεμα. Και τα δύο κομμάτια φέρουν την υπογραφή της εταιρείας Η&Μ. 

jenny theona

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τη Δέσποινα πιο λαμπερή από ποτέ στη χθεσινή της πρεμιέρα

White is beautiful: Δείτε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις σε λευκό

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα