Δείτε τη Δέσποινα πιο λαμπερή από ποτέ στη χθεσινή της πρεμιέρα

Η Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζεται φέτος με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever. Χθες το βράδυ ήταν η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σχήματος η οποία πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο από κόσμο χώρο.

Απέχοντας σχεδόν δύο χρόνια από τη νυχτερινή Αθήνα η τραγουδίστρια ήταν υπέροχη για ακόμα μία φορά επιλέγοντας τα πιο stylish σύνολα για την πίστα που μας έκαναν να μείνουμε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό και φυσικά αποζημίωσαν τους θαυμαστές της που έσπευσαν να την απολαύσουν.

Στην αρχή εμφανίστηκε με μεταλλιζέ κοστούμι το σακάκι του οποίου είχε κρόσσια, ήταν απόλυτα glamorous και το κοινό δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

vandi

Στη συνέχεια ήρθε η στιγμή που τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και για την κοινή τους εμφάνιση επέλεξε μια τουαλέτα από πολυτελή, μαύρη δαντέλα.

vandi

Τέλος την είδαμε με ένα κυπαρισσί, κοντό φόρεμα από δαντέλα, το οποίο είχε girly βολάν και ταίριαζε απόλυτα στην αδύνατη σιλουέτα της.

vandi

Όλα τα σύνολα είχαν την υπογραφή των ταλαντούχων Mi-Ro ενώ το styling της τραγουδίστριας για ακόμα μία φορά επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. 

Διαβάστε ακόμα:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα