Τι εκνεύρισε την Ελεονώρα Μελέτη και ξέσπασε στην εκπομπή της;

Με αφορμή την έντονη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την προσωπική της ζωή, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα, μέσα από το βήμα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στο σύστημα που επικρατεί σχετικά με την δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων των προσώπων της επικαιρότητας, είπε χαρακτηριστικά «Όποιος θέλει, μπορεί να κρυφτεί. Υπάρχουν τρόποι!» και συμπλήρωσε «Τα πρόσωπα τα οποία εκτίθενται δημόσια έχουν δικαιώματα. Κι εγώ δεν το ήξερα, το έψαξα. Κι αυτό το “είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι έξω κι εγώ θα σε φωτογραφίζω” δεν ισχύει. Υπάρχουν δικαιώματα και τα έχουν τα δημόσια πρόσωπα και μπορούν μέσω της νομικής οδού να πάρουν τα μέτρα τους. Συγγνώμη αλλά δύο χρόνια δεν έχετε δει κανένα δίπλα μου», χωρίς να έχει στόχο, όπως τόνισε, την Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, υποχρεώθηκε να προβεί και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, προκειμένου να στηρίξει την παραπάνω άποψή της. «Παρότι δεν μου αρέσει που θα το πω, αλλά το λέω για να αποδείξω ότι μπορείς να κρυφτείς. Είχα μια σχέση, η οποία τελείωσε τον Νοέμβριο. Ξέρετε πόσοι μήνες έχουν περάσει από τότε; Κοντεύουμε 5 μήνες και το πιστεύετε ότι ακόμη διαβάζω τα περιοδικά που λένε ότι περνάω καλά με τον αγαπημένο μου; Είναι αστείο. (…)Υπάρχει προστασία της προσωπικής ζωής και όποιος μου πει ότι “δεν γίνεται να κρυφτείς”, ας βγει να μου το πει…», επεσήμανε η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δείτε ακόμα: Veni Vidi Vicky: Η Βίκυ Καγιά στο εξώφυλλο του InStyle Μαρτίου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα