Veni Vidi Vicky: Η Βίκυ Καγιά στο εξώφυλλο του InStyle Μαρτίου

Η ψηλόλιγνη φιγούρα της μέσα στο skinny μαύρο κοτλέ παντελόνι της και το δερμάτινο biker’s jacket της μαγνητίζει την προσοχή από μακριά, αλλά τη στιγμή που θα βγάλει τα σκούρα γυαλιά της, αυτό που κερδίζει αμέσως την προσοχή είναι το βλέμμα της. Τα μάτια της Βίκυς λαμπυρίζουν από ευτυχία, ενώ η γλώσσα του σώματος φωνάζει την καλή της ανανεωμένη διάθεση. Η Βίκυ είναι στα καλύτερά της! Από τη Σόνια Καζόνι. Φωτογραφίες Κατερίνα Τσατσάνη. Επιμέλεια Anna Zinchenko. Styling Βίνα Νεοφωτίστου.

Μπορεί το καλοκαίρι που πέρασε να έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή της, αλλά, όπως η ίδια εξηγεί με χαμόγελο, κοιτάζει μόνο μπροστά και ποτέ πίσω, «γιατί, αν κοιτάζεις πίσω, το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να σκοντάψεις». Όχι πως το διαζύγιο δεν ήταν μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή της, αλλά όπως εξηγεί «Όλα είναι μέσα στη ζωή». Ούτως ή άλλως, δεν έφτασε σε αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία. «Εννοείται πως το πάλεψα. Ποιος δεν το παλεύει; Πριν τελειώσει οποιαδήποτε σχέση, είτε είναι ερωτική, είτε φιλική, είτε επαγγελματική, δουλεύεται. Δεν λες έτσι “άντε γεια”. Είμαι και Καρκίνος εγώ» λέει.

Θυμάμαι πως η Τζένη Μπαλατσινού στο Πρωινό Mou, μιλώντας για το χωρισμό της με τον Νίκο Κριθαριώτη, είχε πει πως το περίμενε. «Δεν ταιριάζανε, γιατί τους ξέρω. Ήταν ένα ζευγάρι που ήταν πολλά χρόνια μαζί, ήταν φυσικό να παντρευτούν, αλλά δεν έπρεπε να έχουν παντρευτεί, κατά την προσωπική μου γνώμη. Φαίνεται ότι δεν περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και πιστεύω ότι εξαρχής δεν έπρεπε να έχουν παντρευτεί» ήταν τα λόγια της Τζένης.

Πράγματι, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, δεν περνούσαν πολύ χρόνο μαζί; «Κοίτα, όταν δεν περνάς χρόνο με έναν άνθρωπο, δεν είσαι εσύ υπαίτιος, είναι και οι δύο. Αλλά έχει δίκιο η Τζένη. Δεν περνούσαμε σχεδόν καθόλου χρόνο μαζί. Ήταν κάτι που δεν δούλεψε, που δεν ταίριαξε. Μπήκαμε με τις καλύτερες προθέσεις και απλά δεν λειτούργησε» ομολογεί. «Το τι συνέβη μέσα στη σχέση προτιμώ να μην το συζητήσω, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός, είναι old news. Για μένα είναι κλεισμένο αυτό το κεφάλαιο. Ούτε που το σκέφτομαι πια» ξεκαθαρίζει. «Είναι προσωπικές σχέσεις και δεν έχει κανένα νόημα να μιλάς για αυτά. Η σιωπή είναι χρυσός. Τι να συζητηθεί; Είναι δώρον άδωρον».

Διαβάστε περισσότερα στο InStyle Μαρτίου που κυκλοφορεί.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί είναι οι αστέρες του Χόλιγουντ που θα θα απονείμουν βραβεία τη μεγάλη βραδιά

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα