Τι δεν φοράει ποτέ η Victoria Beckham όταν δουλεύει;

Αν πιστεύετε ότι μια γυναίκα με την άψογη αισθητική της Victoria Beckham  θα διαθέτει ένα σπίτι το ίδιο σικάτο όσο και η εμφάνισή της τότε κάνετε λάθος και αυτό διότι η σχεδιάστρια μόδας είναι πραγματικά πολύ, πολύ ακατάστατη.

Τόσο πολύ μάλιστα  έτσι ώστε ο σύζυγός της David να διαμαρτύρεται συνεχώς και να προσπαθεί να επιβάλλει συνεχώς την τάξη. Την αποκάλυψη περί ακαταστασίας έκανε η ίδια η πρώην Spice Girl σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ μοιράστηκε με το κοινό και άλλες προσωπικές της πληροφορίες.

Όπως για παράδειγμα ότι δεν φοράει ποτέ, μα ποτέ, ψηλοτάκουνα παπούτσια όταν δουλεύει. «Ίσως ο κόσμος ξαφνιαστεί αλλά φοράω πάντα φλατ παπούτσια όταν δουλεύω.  Τζιν, πουλόβερ, ίσια παπούτσια ή ένα ζευγάρι αθλητικά», είπε χαρακτηριστικά η Victoria. Η 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών αποκάλυψε επίσης ότι ξυπνάει στις 6 κάνει μια γρήγορη προπόνηση, στη συνέχεια πηγαίνει η ίδια τα παιδιά της σχολείο ενώ ύστερα κατευθυνθείτε στο γραφείο της.

Η Vic είπε επίσης πως πολλές φορές αισθάνεται ενοχές για το γεγονός πως είναι εργαζόμενη μητέρα και  για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει συμβουλές από τη συνάδελφό της, σχεδιάστρια μόδας, Diana von Furstenberg, η οποία της είπε ότι δεν θα πρέπει «ποτέ» να αισθάνονται άσχημα που είναι μαμά και παράλληλα κάνει καριέρα.

Διαβάστε ακόμη: 

Μας ρωτήσατε: Τι είναι το balayage (μπαλαγιάζ) και γιατί είναι τόσο καλό;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα