Τι ΔΕ θέλουμε να δούμε στην παραλία φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του ήρθαν και οι πρώτες εξορμήσεις στην θάλασσα και τις παραλίες. Ηλιοθεραπεία, βόλτες κάτω από το φεγγάρι, δροσερά cocktails, πάρτι και όλα αυτά τα ωραία που σημαίνουν στο μυαλό μας καλοκαίρι ξεκινούν για ακόμα μία φορά ενώ οι διακοπές και η καλοκαιρινή άδεια είναι πιο κοντά από ποτέ.

Εν προκειμένω όμως θα ασχοληθούμε με όλα τα στιλιστικά κακά που συναντάμε σχεδόν κάθε χρόνο δίπλα στο κύμα και θα θέλαμε επιτέλους να εξαφανίσουμε με ένα μαγικό ραβδί, το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε.

1. Μαγιό με κρόσσια. Λέμε ναι στα κρόσσια, όχι σε αυτά όταν βρίσκονται πάνω σε κάποιο μαγιό. Ποιος ήταν αυτός που σκέφτηκε ότι τα βρεγμένα πολύ λεπτά κομμάτια υφάσματος που κολλάνε πάνω στο σώμα μας βγαίνοντας από τη θάλασσα, μας πάνε. Όχι δε μας πάνε. Δεν πάνε σε καμία γυναίκα, σε κανένα πλάσμα, για κανέναν λόγο. Στην πυρά.

2. Glitter. Όχι άλλο glitter. Στη θάλασσα είμαστε και όχι στα μπουζούκια. Ναι, το ξέρω πως έχω πει πως φέτος τα glam στοιχεία έχουν θέση στην παραλία γιατί είναι τάση. Άλλο glam όμως και άλλο glitter. Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό και ας αφήσουμε τις body lotion με τη μαγική χρυσόσκονη σε κάποιο χρονοντούλαπο και ας τη βγάλουμε από εκεί τις Απόκριες.

3. Το παρεό δίχτυ. Δεν είναι αστείο, κάποια στιγμή κάποιος σκέφτηκε ότι είναι μια καλή ιδέα να φτιάξει ένα παρεό που μοιάζει με απόχη και από τότε για κάποιον λόγο κάθε καλοκαίρι υπάρχει έστω και ένα σε κάθε παραλία. Δεν είναι ωραίο, όχι.

4. Το τακούνι. Παιδιά ας σοβαρευτούμε. Ποιος άνθρωπος μπορεί να περπατήσει σωστά με τακούνι πάνω στην άμμο ή στο βότσαλο; Κανένας. Όσο πιο λάθος το περπάτημα τόσο πιο χάλια το αποτέλεσμα.

5. Τα φλούο μαγιό. Αυτό είναι ακόμα ένα στιλιστικό κακό που κάποια στιγμή εμπνεύστηκε κάποιος και από τότε δε λέει να εξαφανιστεί. Το γιατί κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι το να μοιάζουν με σημαδούρες στην παραλία είναι ωραίο πράγμα, είναι μια άλλη συζήτηση.

6.  Brazilian cut. Δεν αναφερόμαστε σε αυτό που πραγματικά είναι το brazilian cut, αλλά σε αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε έτσι στην Ελλάδα. Τα είδαμε, κάποιοι τα φορέσαμε και πλέον ήρθε η ώρα να πάνε στο καλό. Όσο ωραίο σώμα και αν έχετε δεν δικαιολογείται αυτή η επιλογή πια και καλά θα κάνετε να κρύψετε όσα έχετε. Ή να τα κάψετε.

7. Μαγιό σε μικρότερο μέγεθος. Δεν είμαστε όλες μοντέλα και το ξέρουμε πολύ καλά αλλά ένα μικροσκοπικό μαγιό που «κόβει» παντού δεν θα πείσει κανέναν για το αντίθετο. Όσες πιστεύετε ότι φορώντας ένα μαγιό μικρότερο απ’ ότι πρέπει φαίνεστε πιο αδύνατες, απλώς κάνετε λάθος.

8. Αθλητικά παπούτσια. Δε θέλετε να φορέσετε σαγιονάρες ή σανδάλια; Δεν έχουμε καμία αντίρρηση, όμως αποφασίστε, πάτε για μπάνιο ή για ποδόσφαιρο; Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα ζευγάρι υφασμάτινες εσπαντρίγες  για παράδειγμα, να είστε σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει πολύ περισσότερο. Η μόνη περίπτωση στην οποία τα αθλητικά παπούτσια είναι αποδεκτά, είναι όταν βρίσκεστε σε βραχώδεις, δύσβατες ή δυσπρόσιτες παραλίες.

Διαβάστε ακόμα:

TEZENIS: Τα ωραιότερα μαγιό στις πιο χαμηλές τιμές

Τα 10 «πρέπει» μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα