Θέλετε τατουάζ σαν της Rihanna; Μπορείτε να έχετε!

Τα τατουάζ της Rihanna είναι αμέτρητα. Κάθε φορά που τη βλέπουμε έχει και ένα καινούργιο! Μπορεί να μην είμαστε ΤΟΣΟ τολμηρές όσο η Ri Ri και να μην διανοούμαστε να κάνουμε τόσα πολλά όμως κάποια θα τα θέλαμε. Αυτό σκέφτηκε μάλλον η Rihanna και συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια Jacquie Aiche για να δημιουργήσει τη δική της σειρά προσωρινών tattoo.

rihanna tattoo (5)

Η σειρά αποτελείται από chokers, βραχιόλια, κολιέ και άλλα διακοσμητικά προσωρινά τατουάζ σε μαύρο ασημί και χρυσό. Το πακέτο περιέχει ακόμα και γράμματα για να φτιάξετε λέξεις ή και το όνομά σας.

rihanna tattoo (3)

Το κάθε ένα σετ περιέχει 7 φύλλα με προσωρινά tattoo κι εμείς έχουμε ξετρελαθεί με τα χρυσά (δεν περιμέναμε ποτέ πως θα το πούμε).

rihanna tattoo (4)

Αν τα θέλετε με μανία μπορείτε να τα αγοράσετε online στο σάιτ της Aiche το οποίο αξίζει τον κόπο να χαζέψετε καθώς έχει λαχταριστά κοσμήματα και αξεσουάρ και στέλνει πακέτα σε όλο τον κόσμο.

rihanna tattoo

Όσο για το πώς θα τα φορέσετε… οι φωτογραφίες της καμπάνιας είναι αρκετή έμπνευση αλλά αν θυμάστε, σας είχαμε δείξει μερικά τέλεια flash tattoos εδώ.

Δείτε ακόμα:

Qpharmacy.gr, η ποιότητα στα καλύτερα της!

Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε με το ισιωτικό μαλλιών

Το νέο άρωμα του οίκου Chanel μας έχει ξετρελάνει

Αποκτήστε λαμπερό δέρμα ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ

#FishNails: Μανικιούρ από το instagram με έμπνευση τα ψάρια

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα