Το νέο άρωμα του οίκου Chanel μας έχει ξετρελάνει

Τα αρώματα του οίκου Chanel δεν είναι απλά αρώματα. Διηγούνται μια ιστορία που μας ταξιδεύει κάθε φορά και μας μεταμορφώνει σε πρωταγωνίστριες. Αυτό κάνει και η νεότερη προσθήκη της αρωματικής οικογένειας Chanel, το Chanel Chance Eau Vive.

chanel chance eau vive (2)

Είναι το πρώτο άρωμα που δημιούργησε ο αρωματοποιός Olivier Polge για τον οίκο και μοιάζει με μια έκρηξη ενέργειας! Το γκρέιπφρουτ –συστατικό του κλασικού Chance- βρίσκεται εδώ, στις νότες κορυφής αλλά δεν μένει για λίγο.

chanel chance eau vive (2)

Κάθεται στο δέρμα μαζί με το σανγκουίνι και ανοίγει το δρόμο για τα αυπόλοιπα εσπεριδοειδή που πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα και τη γεμίζουν ενέργεια.

chanel chance eau vive (2)

 

Σταδιακά έπειτα, αποκαλύπτεται το γιασεμί και τα λευκά musk που παίζουν ρόλο κλειδί στην οικογένεια Chance. Λίγο μετά, το φρέσκο vetiver και ο κέδρος εγκαθίστανται και δέρνουν τις ευωδιές μεταξύ τους.

chanel chance eau vive (2)

Είναι ένα άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις και δημιουργεί μια περιπετειώδη αίσθηση γιατί, αν δεν έρθει σε εσένα η ευκαιρία (Chance), τότε πρέπει να τη βρείς μόνο ς σου.

chanel chance eau vive (2)

Όσο για το διαφημιστικό σποτ…

Είναι μια δημιουργία του Jean-Paul Goude που έδωσε μια φρέσκια ματιά στο όρμα και την ιστορία του Chanel Chance Eau Vive. Ένα φιλμ γεμάτο ενέργεια που μας έχει κάνει να το βλέπουμε ξανά και ξανά… και ξανά…

Δείτε ακόμα:

#FishNails: Μανικιούρ από το instagram με έμπνευση τα ψάρια

Wow! Πόσο διαφορετική είναι η Tyra Banks χωρίς μακιγιάζ;

Αυτά τα 4 highlighters θα σας χαρίσουν τη λάμψη των ονείρων σας

Στα Starbucks κρύβεται το πιο τέλειο beauty μυστικό!

Breaking News! Μαντέψτε ποιο supermodel είναι το νέο πρόσωπο της Biotherm

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα