«The Hydra Collection»: Τα πιο θηλυκά μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Η όμορφη και ταλαντούχα σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα  σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο του Brown, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε το πραγματικό της πάθος, σπουδάζοντας fashion design στο πανεπιστήμιο Parsons της Νέας Υόρκης. Το 2009, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε μεγάλους οίκους μόδας αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της brand με μαγιό και beachwear, την Pink Sands, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τώρα έφτασε η στιγμή που μας παρουσιάζει την νέα της συλλογή «The Hydra Collection» για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Η συλλογή «The Hydra Collection» είναι εμπνευσμένη από τον πιο ρομαντικό προορισμό της Ελλάδας, την Ύδρα. Παρασυρόμενη από το γραφικό σκηνικό και τα παραδοσιακά μοτίβα, η Στεφανία δημιούργησε έναν καμβά όπου φιγουράρουν οι γήινοι τόνοι του νησιού, όπως το μπεζ, το γκρι, το λαδί και το μπορντό, αλλά δε λείπουν φυσικά το τιρκουάζ του Αιγαίου καθώς και το διαχρονικό μαύρο της Μεσογείου. Αυτή τη σεζόν, η δαντέλα γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής, δημιουργώντας ένα ονειρεμένο χάδι στο δέρμα. Tα ψηλόμεσα μαγιό συνδυασμένα με κομψά bandeaus αγκαλιάζουν αισθησιακά τις γυναικείες καμπύλες, ενώ τα θηλυκά ολόσωμα κολακεύουν ανεπανάληπτα τη σιλουέτα. Η συλλογή ολοκληρώνεται με μια σειρά από σαγηνευτικά καφτάνια και κομψά φορέματα, που μπορούν να φορεθούν όλη μέρα, προ(σ)καλώντας μας σε ένα μακρύ ελληνικό καλοκαίρι.

stefania fragista, kaftani

Πέρα από απίστευτα δημιουργική, η fitting expert των μαγιό Στεφανία σκέφτεται και εσάς, εγκαινιάζοντας από αυτή τη σεζόν, έναν πρωτότυπο δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό της, όπου μέσω του #askstefania μοιράζεται μυστικά, εμπειρίες και δίνει πολύτιμες συμβουλές για την επιλογή του σωστού μαγιό.

«Αν κοιτάζοντας τις φωτογραφίες μας, συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να ονειροπολεί ότι βρίσκεται ακριβώς εκεί, τότε καταφέραμε να σε ταξιδέψουμε έστω και για λίγο στον κόσμο μας…»

 Στεφανία Φραγκίστα

Για περισσότερες πληροφορίες και online αγορές επισκεφθείτε το: www.stefaniafrangista.com

– Της Τζένης Πάλλη

Διαβάστε ακόμα:

Quiz: Ξέρετε ποιο καθαριστικό προσώπου πρέπει να χρησιμοποιείτε;

Breaking news! H Jennifer Lawrence είναι το νέο πρόσωπο του Dior Addict Lipstick

Crash test: Από σήμερα βάζω στην καθημερινότητά μου την Elancyl Cellu Slim Night..

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα