That’s a no! Το νέο κούρεμα της Scarlett Johansson δυστυχώς δεν μας αρέσει

Η Scarlett Johansson είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο αδιαμφισβήτητα. Δεν είναι τα μαλλιά της που την έχουν κάνει τόσο δημοφιλή όσο τα χείλη, το βλέμμα και το ζουμερό σώμα της. Και μιας που αναφέραμε τα μαλλιά της… ιδού η Scarlett στην τελευταία της εμφάνιση.

Τα κουρέματά της ξεκίνησαν δειλά όσο ήταν ακόμη έγκυος… καρέ, πιο κοντό καρέ και τώρα, όπως βλέπετε, έχει κουρευτεί σαν αγόρι στην εφηβεία. Θα θέλαμε πάρα πολύ να εκθειάσουμε το θάρρος και το statement του τολμηρού κουρέματός της αλλά δυστυχώς μας φέρνει στο μυαλό αγόρι στην εφηβεία. Η Scarlett είναι βέβαια sexy από τη φύση της πράγμα που σημαίνει πως και με αυτά τα μαλλιά είναι sexy αλλά δεν μας αρέσουν, δεν μας αρέσουν καθόλου. Μην μας παρεξηγήσετε. Αγαπάμε τα Pixies, τα undercuts και τα statement making κουρέματα απλά τη Scarlett τη θέλουμε με μαλλιά, πολλά, μακριά κυματιστά μαλλιά και κόκκινο κραγιόν.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί το έκανε. Να φταίει που είναι νέα μητέρα και τη βολεύει ένα τέτοιο κοντό κούρεμα; Να φταίει το ότι ήθελε μια ανανέωση; Δεν ξέρουμε. Ξέρουμε πως θα περιμένουμε υπομονετικά να μακρύνουν τα μαλλιά της και στο μεταξύ θα θαυμάζουμε το στιλ της που είναι άψογο.

Δείτε ακόμα:

Scarlett Johansson: Ποιο σημείο του κορμιού της δεν της αρέσει;

Scarlett Johansson: Δείτε τη στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την είδηση του γάμου της

Scarlett Johansson: Ο μυστικός γάμος με τον Romain Dauriac

Scarlett Johansson: Παντρεύτηκε κρυφά η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα